WVV wint topper van GFC verdiend met 2-0
zondag, 08 april 2018 20:06

WVV wint topper van GFC verdiend met 2-0

Vanmiddag vond in de stralende zon het vooraf genoemde topduel tegen GFC plaats. De hofderby werd gespeeld onder toeziend oog van vele supporters die deze middag de weg vonden naar Sportpark Ruperts Erve. Daar waar in het vorige duel WVV niet tot scoren kwam en GFC feller speelde, waren vandaag de rollen volledig omgedraaid. GFC, de ploeg van trainer Romano Lammertink, wist niet voldoende druk te zetten, creëerde geen echte kansen en was geen gevaar voor keeper Wouter Assink.

IMG 0439
Al vroeg in de wedstrijd was het raak voor WVV. In de 7e minuut wist Wouter Roescher een hoekschop binnen te koppen. Een mooie start van de wedstrijd. Halverwege de eerste helft ging GFC voor de gelijkmaker. Tim Wassink van GFC speelde zich vrij en bracht Bjorn Natrop in stelling. Hij trof echter doelman Wouter Assink op zijn weg. In de 43ste minuut was het Justin Alferink die scoorde. Hij schoot van afstand, de bal veranderde van richting en daarmee schreef hij de tweede treffer op zijn naam. De ruststand was 2-0. Na rust wist GFC weinig weerstand meer te bieden aan het prima spelende WVV dat goed verdedigde en weinig weg gaf.

IMG 0433
Trainer Roy Workel over de wedstrijd: “We hebben vandaag goed gespeeld en terecht gewonnen. We scoorden prima doelpunten in de eerste helft en we hebben helemaal niets weggegeven”.

Al met al heeft WVV vandaag verdiend gewonnen en leed GFC hun eerste nederlaag van het seizoen. Door de winst is het verschil tussen koploper WVV en GFC nu 12 punten met dien verstande dat GFC twee wedstrijden minder heeft gespeeld. A.s. donderdag 12 april speelt WVV opnieuw. De inhaalwedstrijd uit tegen Rood Zwart wordt dan gespeeld.

IMG 0427
IMG 0434