Mooi voetbal van JO11-1 bij gelijkspel tegen LSV
zaterdag, 07 april 2018 21:25

Mooi voetbal van JO11-1 bij gelijkspel tegen LSV

WVV JO11-1 ging vanochtend op pad naar Lonneker voor een wedstrijd tegen LSV JO11-1. Vol goede moed startten we de wedstrijd, maar helaas viel de eerste tegengoal al in één van de eerste minuten. We speelden daarna een prima spel en waren de bovenliggende partij. We creëerden de nodige kansen in de voorhoede met Tijn, Mick en Sepp, maar het lukte ons niet goed te scoren. In de eerste helft wist LSV langs de verdediging te komen en nog een keer te scoren, ruststand 2-0.

We zetten volop in op de aanval met goede uittrappen van Tess. Met goed samenspel lieten we mooi voetbal zien. Ook in het middenveld werd er hard gewerkt door Yme en Ties. LSV viel natuurlijk ook aan, maar daar stonden de verdedigers Lars en Maud voor klaar. De scheidsrechter zag een hands van de tegenstander goed en legde de bal klaar voor een penalty, die helaas naast het doel belandde. Direct daarna was het Mick die de 2-1 scoorde en met nog 10 minuten te spelen gingen we er vol voor. Ook LSV creëerde kansen in de tweede helft, maar wist niet voorbij de keeper te komen. Een mooie actie van Sepp zorgde met een goal in de verre hoek voor de 2-2.

Het bleef tot op het laatst spannend want onze derde goal hing tot het eindsignaal in de lucht. Al met al hebben we ons beste voetbal van dit seizoen laten zien en gingen we met 1 punt terug naar Hengevelde.