Gelijkspel voor WVV'34 tegen UDI
zondag, 18 maart 2018 20:04

Gelijkspel voor WVV'34 tegen UDI

Na een lange reeks van overwinningen, was er vandaag sprake van een gelijk spel op Sportpark Ruperts Erve. Vanmiddag speelde WVV’34 thuis tegen UDI uit Enschede en werd de stand 2-2. De eerste treffer in de wedstrijd was voor UDI, maar direct daarna maakte Tom te Breteler de gelijkmaker. In de 35ste minuut volgde de 2-1. Mahmoud Jaafil scoorde na een mooie pass van zijn broer Hamoudi. Na rust wist enkel UDI te scoren en daarmee kwam de eindstand op 2-2- te staan.

Trainer Roy Workel over de wedstrijd: “Het was vanmiddag van onze kant niet de beste wedstrijd van dit seizoen. Misschien hadden we in de eerste helft meer afstand van UDI kunnen nemen. Er waren prima doelpunten van onze kant. De tweede helft begonnen we niet scherp, we hadden de wind tegen en met veel druk op de laatste linie kregen we de bal niet goed weg. De wind speelde zijn rol in de eerste en tweede helft. We hebben een uitstekende reeks neer gezet. Daar kunnen we met ons gehele team gewoon trots op zijn! Dat het nu 2-2- is geworden, is dan zo. Na zo’n reeks kan dat gebeuren. We pakken het gewoon weer op en richten ons op volgende week.”

Volgende week zondag 25 maart speelt WVV’34 om 14.00 uur uit tegen Diepenheim.

20180318 wvv udi 2 verkleind