WVV'34 1 tegen Bentelo 1: Overwinning voor WVV'34 bij de enige echte derby van het seizoen!
dinsdag, 27 februari 2018 09:59

Eigenlijk waren we er in december al klaar voor, zowel de aanhang van WVV'34 als Bentelo hadden de vlaggen voor de wedstrijd al gemaakt, de sfeeracties voorbereid en waren klaar voor een mooie derby. Helaas gooide het weer toen roet in het eten, maar afgelopen zondag vond de derby dan eindelijk alsnog plaats in Hengevelde. Het leek er vooraf eerst nog op dat het weer wellicht alsnog een sfeerbreker zou kunnen zijn, maar gelukkig was dat niet zo.

De supportersgroepen waren dan ook in grote aantallen naar het sportpark gekomen met mooie sfeeracties en vlaggen voor de derby en uiteraard daarna voor een gezellige 3e helft in de kantine.

Na een mooie sfeeractie bij de opkomst van de spelers, was het in het begin van de wedstrijd meteen al raak voor WVV'34. In de 4e minuut scoorde Hamoudi Jaafil na een mooie voorzet van Lars Aarnink. In de 23e minuut ging het duo op herhaling en scoorde Hamoudi de 2-0.

Helaas moest Tom ten Breteler in de 33e minuut het veld geblesseerd verlaten. Hij werd vervangen door jeugdspeler Randy Smit, die bijna meteen na de wissel door een goede voorzet van Mahmoud Jaafil de 3-0 binnenschoot!

Na de rust probeerde Bentelo het tij te keren door meer druk te zetten, echter maakte Hamoudi Jaafil in de 67e minuut nogmaals een mooie goal en dus zijn hattrick in deze wedstrijd!

Vlak voor het einde van de wedstrijd moest Martijn Baas helaas ook het veld geblesseerd verlaten met een blessure aan zijn enkel. Foto's hebben ondertussen uitgewezen dat zijn enkel gelukkig niet gebroken is.

Reactie van trainer Roy Workel op de wedstrijd:
'WVV'34 was over de hele wedstrijd de betere ploeg. We begonnen goed aan de wedstrijd met al in de 4e minuut de 1-0 via Hamoudi. Daarna hebben we het niet meer weggegeven. Mooie hattrick van Hamoudi en ook een goal van jeugdspeler Randy Smit. Helaas een smetje op de verdiende overwinning zijn de blessures van Tom en Martijn'.