Eerste punt is binnen voor WVV'34 JO11-1 in de 1e klasse!
zondag, 18 februari 2018 08:46

Eerste punt is binnen voor WVV'34 JO11-1 in de 1e klasse!

WVV'34 JO11-1 speelde op zaterdag 17 februari de eerste wedstrijd in de competitie na de winterstop en ook meteen hun eerste wedstrijd in de 1e klasse. Dit is een klasse hoger dan voor de winterstop en een mooie uitdaging voor de jongens en meiden.

Er werd vandaag gevoetbald tegen de boys van Avanti W. JO11-1. We begonnen goed aan de wedstrijd en kwamen al snel met 1-0 voor na een mooie actie van Sepp gevolgd door een mooi doelpunt. Daarna deden de jongens en meiden van JO11-1 er nog een schepje bovenop en kregen we zelfs een grote kans om de 2-0 te maken. Dit lukte helaas niet aan onze kant, maar iets later helaas wel aan de andere kant waardoor Avanti W. weer op gelijke hoogte kwam met WVV'34, 1-1. Op dat moment voetbalden de jongens van Avanti net iets makkelijker dan wij en ze kwamen dan iets later ook zelfs op 1-2 door een mooi afstandsschot.

In de rust werd er door de leiders nog even een en ander uitgelegd en kon de 2e helft beginnen. Ook hier begon Avanti W. in het begin sterk, maar Tess had een paar mooie reddingen en de paal en lat brachten ons ook een beetje geluk op dat moment zodat het 1-2 bleef. De verdediging met Lars en Maud hield goed stand en we kwamen zelf ook weer beter aan het voetballen met mooie aanvallen van Sepp, Yme, Ties, Tijn, Jurre en Mick, alleen grote kansen kregen we nog niet. Tot dat ene moment van Mick Nijhuis. Hij kreeg na een geweldige voorzet van Sepp, de bal perfect op het hoofd en kopte prachtig de 2-2 binnen. Een klasse goal! Daarna golfde het spel nog wat op en neer maar konden we de 2-2 tot het einde vast houden. Al met al was het een mooie pot voetbal en is er hard gewerkt door de jongens en meiden van JO11-1, het eerste punt is nu dus binnen in de nieuwe competitie en nu op naar meer punten!