WVV'34 weet ook na de winterstop te winnen
zondag, 28 januari 2018 17:05

WVV'34 weet ook na de winterstop te winnen

Een mooie start na de winterstop vandaag voor WVV1. In eigen huis won WVV vanmiddag met 3-1 van BSC-Unisson uit Boekelo. Afwezigen waren vanmiddag spits Tom ten Breteler en assistent trainer Rob Snijders. Tom werd vanochtend vader van dochter Lot en Rob afgelopen vrijdag van zoon Jan. Proficiat!

De eerste 30 minuten was WVV duidelijk sterker dan BSC-Unisson. In de 17e minuut scoorde Martijn Baas het eerste doelpunt na een vrije trap door Hamoudi Jaafil, 1-0. De laatste 15 minuten van de eerste helft had WVV wat minder grip op de wedstrijd. De ruststand bleef 1-0. De 2-0 viel in de 55ste minuut door een doelpunt van Wouter Horstink na een prima assist van Gijs Brummelhuis. Kort daarna was het Hamoudi Jaafil die scoorde. De 3-0 werd echter door de scheidsrechter afgekeurd na zijn overleg met de grensrechter. Er was volop verbazing over deze afkeuring zowel in het veld als langs de lijn. Direct daarna werd vervolgens in de 68ste minuut een tegendoelpunt gemaakt. Stand 2-1. Dit bracht de spanning terug in de wedstrijd. In de 83ste minuut bracht Mahmoud Jaafil echter duidelijkheid na een prachtig samenspel met zijn broer. De wedstrijd was daarmee gespeeld, eindstand 3-1.

Mahmoud Jaafil over de tweede helft: “Na rust kwamen we sterker de kleedkamer uit en we wisten de score op het bord snel te verdubbelen. Toch werd het in de slotfase spannend en door de tegengoal maakten we het onszelf moeilijk. Gelukkig waren we de laatste minuten van de wedstrijd sterker en wisten we de 3-1 te scoren”.

Niet onbelangrijk is dat concurrent EMOS vanmiddag tegen TVO in Beckum verloor met 3-2. Komende zondag speelt WVV uit tegen Rood-Zwart. De wedstrijd vangt aan om 14.00 uur op sportcomplex “De Scheetheuvel” in Delden.

20180128 1 verkleind
20180128 3 verkleind