WVV'34 JO11-1 door in de beker!
zaterdag, 16 december 2017 18:20

WVV'34 JO11-1 door in de beker!

Na een week vol sneeuw en regen, afgelaste wedstrijden en afgelaste trainingen (we hadden zelf alleen donderdagavond getraind), mochten we vanochtend onze laatste wedstrijd voor de winterstop spelen, de bekerwedstrijd tegen Hengelo JO11-1. Het zonnetje scheen en we hadden er zin in.

Dat bleek ook wel, want meteen de eerste aanval was raak met een goal door Sepp. We hadden de smaak te pakken, want even later scoorde Yme weer met een mooie kopgoal, 2-0.

Helaas werd daarna door Hengelo de 2-1 gescoord, dat had een keerpunt kunnen zijn, maar dat was het gelukkig juist niet, ons team ging door met druk zetten op de tegenstander, speelde goed samen en was in de eerste helft vooral voor de goal van Hengelo actief. Niet alle acties werden beloond, maar de 3-1, 4-1, 5-1 en 6-1 volgden doordat het team goed samenspeelde en alle vier goals werden gemaakt door Mick. Dat was meteen de ruststand.

In de rust werden de spelers door de leiders verteld om dit vooral zo door te zetten.

Meteen na rust was het beeld niet anders, WVV'34 domineerde meteen weer de wedstrijd en bleef druk zetten aan de kant van Hengelo. De 7-1 viel, wederom gemaakt door Mick, maar daarna verslapten we wel iets. Gelukkig pakten we de draad snel weer op en scoorden we gelijk de 8-1 door Lars. We voelden toen dat het mogelijk was om met dubbele cijfers te winnen. En dat gevoel klopte, want Jurre scoorde 2 keer achter elkaar en toen was de 10-1 een feit. We hadden zeker nog meer kansen, maar Hengelo bleef goed verdedigen en bij een actie op onze helft maakten ze nog een mooie goal, waar Tess zeker niets aan kon houden en die dus ook een applausje waard was van de supporters uit Hengevelde.

Toch was de 10-2 nog niet genoeg voor ons team, wederom door goed samenspel konden de laatste 2 goals worden gemaakt door Sepp. Eindstand dus 12-2!

Het was een mooie laatste wedstrijd voor de winterstop, zowel voor als na de rust was het dus 6-1 voor ons, en we zijn door in de beker, top!