Wedstrijdverslagen

WVV’34 doet goede zaken met scorende debutant
zondag, 26 november 2017 17:18

WVV’34 doet goede zaken met scorende debutant

WVV blijft maar winnen, vandaag met 3-0 in de thuiswedstrijd tegen het Enschedese Aramea door twee doelpunten van Tom ten Breteler en de debuterende Randy Smit. Trainer Roy Workel:” De 1ste helft was gelijkwaardig, met wat kansjes over en weer. In de 2de helft hebben we de wedstrijd naar ons toe getrokken. Aanvoerder Tom was toch wederom belangrijk met twee prima doelpunten, maar het slot was toch het mooist door een doelpunt van 1e jaar A1 speler Randy Smit!”

Aramea was niet van plan om zich in te graven vandaag en zette bij vlagen hoog druk. WVV leek daar problemen mee te hebben en liet zich in de eerste 30 minuten niet van zijn beste kant zien. Op een kans voor Hamoudi Jaafil na was het amper gevaarlijk. Maar daar is dan altijd weer die dekselse Tom ten Breteler! Hij wurmde zich langs zijn tegenstander en bracht na ruim 40 minuten de 1-0 op het scorebord. Dit was tevens de ruststand.

Na de thee was het wederom Tom die in de 66e minuut zijn 11e seizoen treffer de wedstrijd in het slot gooide. Na de zoveelste gele kaart voor het Syrisch Orthodoxe Aramea slingerde Remi Leferink de bal in de 16 en vond Wouter Roescher. Deze kopte de bal op de inlopende Tom ten Breteler die de bal listig over de keeper kopte.

De laatste 15 minuten werd de doelpuntenmachine gespaard en werd jeugdspeler Randy Smit binnen de lijnen gebracht. Roy Workel heeft dit seizoen patent op gouden wissels zo lijkt het. Randy was amper in het veld of de bal belandde voor zijn goede linkerbeen. Hij bedacht zich geen moment en knalde de bal in de 81e rechtdoor tegen de touwen!

In de slotfse had de score nog wel hoger uit kunnen vallen met kansen voor onder andere Mahmoud Jaafil en Lars Aarnink.
Komende zondag gaat WVV op bezoek in en tegen Markelo.

20171126 WVV Aramea 2
20171126 WVV Aramea 3
20171126 WVV Aramea 4
Bron: www.wegdamnieuws.nl

© 2018 WVV'34. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken