Wedstrijdverslagen

Goede gevoel vooraf kwam uit voor WVV'34 JO11-1 uit tegen Haaksbergen JO11-1!
zaterdag, 18 november 2017 21:36

Goede gevoel vooraf kwam uit voor WVV'34 JO11-1 uit tegen Haaksbergen JO11-1!

WVV'34 JO11-1 kwam op zaterdag 18 november om kwart over 8 aan in Haaksbergen met een goed gevoel dat ze Haaksbergen een pak slaag konden geven. Na een goede warming-up begon WVV aan de wedstrijd. 

De aftrap werd door WVV genomen, al snel lag de bal in het net dankzij Mick en daarna werd de score door Sepp verdubbeld. Er werd ook goed verdedigd door Maud en Lars, maar helaas kwam er wel een tegengoal. Tess maakte daarna nog een mooie redding en er werd ook hard gevochten op het middenveld door Yme, Ties en Tijn. Toen kwam er een geweldige tiki taki aanval, maar na een geweldige bal van Tijn kopte Mick de bal op de lat. Daarna onderschepte Lars de de bal, Yme maakte een mooie schijnbeweging en speelde de bal naar Sepp. Sepp benutte de kans mooi en het werd 3-1. Toen floot de scheids voor de rust. WVV voetbalde de eerste helft aardig goed, maar moest wel wat beter gaan letten op de kansen. 

De tweede helft werd in gang gebracht door Haaksbergen. Ties veroverde de bal en speelde hem naar Mick en Mick speelde hem op Sepp, maar helaas maakte Sepp de kans niet af. Daarna maakte Sepp een goal en het was 4-1. Even later kwam er een geweldige aanval van WVV, Ties tikte hem naar Tijn en Tijn kaatste hem op Ties, Ties tikte hem weer terug en Tijn schoot hem er mooi in. Het was toen 1-5 voor WVV. 

Hierna kreeg WVV helaas een wat mindere fase, Haaksbergen scoorde toen zo 2 keer door een slappe verdediging van WVV en het werd 3-5. Maar toen maakte Tijn een goal en het werd 3-6 voor WVV. Ondertussen waren Lars en Maud nog supergoed aan het verdedigen. WVV kreeg daarna helaas nog wel een tegengoal waardoor het 4-6 werd, maar daarna maakten zowel Sepp als Ties een goal. Het was dus 4-8, maar dat was nog niet alles, WVV maakte nog een goal via Yme. Helaas maakte Haaksbergen ook nog een goal, daarna floot de scheids af en WVV JO11-1 won dus met 5-9 en heeft de 3 punten meegenomen naar Hengevelde! 

© 2018 WVV'34. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken