WVV’34 uitgeschakeld in de Tukkercup door Diepenheim

Wedstrijd: W.V.V.'34 1 - VV DIEPENHEIM 1
Uitslag: 3-3 (3-4 nvl)
Doelpuntenmakers: Gijs Pierik, Sem Kuipers en Wouter Horstink

WVV is na strafschoppen uitgeschakeld door vv Diepenheim, na de reguliere speeltijd was de eindstand 3-3 waarna penalty’s de beslissing moesten brengen. Na 20 minuten spelen in de eerste helft kregen de groen gelen een counter om de oren waarmee de ruststand al was bereikt. WVV creëerde nog wel enkele mogelijkheden maar wist deze niet in doelpunten om te zetten.

WVV'34 oppermachtig in de Hofderby

Datum: 2019-01-20
Wedstrijd: W.V.V.'34 1 - VV Twenthe Goor 1
Uitslag: 5-0
Doelpuntenmakers: Gijs Pierik, Wouter Horstink, Wouter Horstink, Mahmoud Jaafil, Martijn Baas

WVV’34 heeft vanmiddag goede zaken gedaan tegen buurman vv Twenthe Goor middels een 5-0 thuisoverwinning. (KLIK HIER voor een fotoalbum). Van meet af aan waren de Hengeveldenaren de bovenliggende partij. Het zette hoog druk tegen een inzakkende en afwachtende tegenstander. In 90 minuten speeltijd wist de ploeg uit Goor nagenoeg geen enkele mogelijkheid te creëren, WVV speelde veel feller en maakte wel de indruk de wedstrijd in winst om te willen zetten.