Nieuws

Winterstop tussenstand Gouden Schoen
donderdag, 27 december 2018 09:00

Winterstop tussenstand Gouden Schoen

De eerste helft van de competitie zit erop! De afgelopen weken verliepen rommelig qua wedstrijden. Sneeuw en water schopte roet in bepaalde wedstrijden waardoor nog niet alle teams hun wedstrijden hebben gespeeld.

Het wordt steeds spannender bovenaan in het klassement. Waar Tim Wegereef verzuimde te scoren in de laatste wedstrijden. Deed teamgenoot Wout Essink dit wel. Hierdoor is het verschil nog maar 1 doelpunt geworden. Het voorjaar zal nog erg spannend worden wie met de schoen naar huis mag. Gunnen ze elkaar de doelpunten of gaan ze beiden voor eigen succes?

Maar ook iemand anders komt steeds dichterbij. Hetzelfde geldt voor David Spekreijse die nog een eindsprintje inzet net voor de winterstop. Hij gaat in een paar weken Leon Blokhorst en Wouter Horstink voorbij. Beide heren zullen aan de bak moeten om toch in de top 3 te eindigen.

De komende periode kan iedereen de benen opladen, pijntjes laten genezen en daarna in februari weer vol aan de bak te gaan. Voor de mooi-weer voetballers is dit de uitgelezen kans om in het voorjaar het netje weer krom te laten staan en uiteindelijk bovenin mee te doen waar de knikkers verdeelt gaan worden.

Voor de actuele stand van de Gouden Schoen zie de volgende link: https://www.wvv34.nl/over-wvv-34/goudenschoen.  

Fijne jaarwisseling en tot dan!

© 2019 WVV'34. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken