Nieuws

Klassement Gouden Schoen
zondag, 02 december 2018 18:08

Klassement Gouden Schoen

De winterstop nadert, de meeste teams hadden afgelopen week nog twee wedstrijden te spelen, anderen nog drie. Wie gaat de Herbstmeister worden in het klassement? 

Door een blessure bij Wouter Horstink is hij sinds vorig weekend gepasseerd door Wout Essink die vorig weekend een hattrick wist te maken tegen S.V. Delden. Hierdoor komt Wout op plek 2 te staan met 11 doelpunten. Hij blijft nog steeds op 4 doelpunten achterstand van de bovenste plaats. In dezelfde wedstrijd wist Tim Wegereef ook 3 keer het net te vinden. Naamgenoot Tim Freriksen deed dit 1 keer. De wedstrijd werd met 5-7 gewonnen. 

Het tweede wist vorige week helaas niet te winnen, door lang met 1-2 voor te staan werd het helaas vrijlaat in de wedstrijd toch nog gelijk. Thijs Assink en Rik ten Thije waren bij WVV de doelpuntenmakers. Ook David Spekreijse begint het bloed te ruiken van Wouter Horstink, David was samen met Leon Blokhorst de enigen die vorige week scoorden in de kraker tegen de koploper van de competitie. Helaas waren zij te sterk en verloor WVV 4 de wedstrijd met 4-2 bij Luctor.

Naast WVV 4 wist ook het achtste afgelopen week niet te winnen, zij verloren met 1-4 van PW op eigen veld. Daar kwam het doelpunt van de schoen van Robert Schonenborg. Bij het eerste en zevende werd helaas ook niet gewonnen. Zonder doelpuntenmakers aan eigen kant. WVV 1 wist vorig weekend niet tegen 10 man van Eilermark de pot te breken en ze verloren met 0-4. Het zevende speelde thuis tegen Markelo maar wist ook niet te winnen. 0-1 was de stand na 90 minuten.

Voor de stand van de Gouden Schoen, zie wvv34.nl/overwvv/goudenschoen.   

© 2018 WVV'34. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken