Nieuws

Sepp Scholten overleden
woensdag, 07 november 2018 00:07

Sepp Scholten overleden

Afgelopen vrijdag bereikte ons het droevige bericht dat ons jeugdlid Sepp Scholten is overleden, broertje van onze jeugdspeler Robbe en zoon van onze jeugdleider Mark. Sepp was speler van ons JO12-1 team en nog maar 11 jaar jong. Een verschrikkelijk bericht dat grote impact heeft op zijn teamgenoten, leiders, trainers en onze gehele vereniging.

Sepp werd lid van WVV’34 toen hij 6 jaar was. Hij speelde in de F en E-jeugd en dit seizoen in het team JO12-1. Als spits stond Sepp altijd klaar voor de goal en als hij scoorde was het veld te klein. Ieder doelpunt werd gevierd als een professional, zelfs als hij op de training scoorde. Bij een wissel stond hij altijd direct weer klaar om het veld in te gaan.

Voetbal was zijn lust en zijn leven en hij was groot fan van Ajax en WVV’34. Afgelopen zomer nam Sepp deel aan de Clubvoetbaldagen, vol enthousiasme en met een grote lach op zijn gezicht. We zullen Sepp missen in onze vereniging.    

We wensen Mark, Anniek, Robbe, Wapke en de overige familie namens het bestuur en de gehele vereniging veel sterkte en kracht in deze moeilijke tijd.

© 2019 WVV'34. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken