Nieuws

Wisselend weekend voor de senioren en Gouden schoen
donderdag, 01 november 2018 20:19

Wisselend weekend voor de senioren en Gouden schoen

Op een frisse maar zonnige zondag speelden de meeste senioren hun 5e competitiewedstrijd, voor het eerste en tweede elftal zelfs de 6e van het seizoen. Het eerste speelde zondagmiddag thuis tegen vv Reünie uit Borculo. Al snel kwamen de groen-gelen op een 0-1 achterstand. Deze stond lang op het scorebord totdat Wouter Roescher er 1-1 van maakte. Maar de wedstrijd was nog niet gespeeld, ze werden sterker en dit resulteerde na 90 min toch in de verlossende 2-1. Deze werd gemaakt door Mahmoud Jaafil die na een vrije trap, een prachtig de bal van de linkerkant in de rechterhoek krulde. Eindstand 2-1!

Er werd al weken over deze wedstrijd gesproken, de derby tussen W.V.V. 4 en W.V.V. 6. Een kraker in de competitie die beiden teams graag wilden winnen voor het kampioenschap. De wedstrijd werd gewonnen door W.V.V. 6 met 1-2 door een snel doelpunt van Wout Essink. Het tweede doelpunt kwam van Tim Wegereef, die op dat moment de wedstrijd op 0-2 schoot. Tim Leferink was voor de thuispartij trefzeker voor de 1-2. Na rust werd er niet meer gescoord, ondanks een aantal kansen kwam de stand niet verder dan 1-2. 

Ook W.V.V. 5 wist op eigen veld te winnen van GFC. Hier werden de Goorsen door de Hengeveldse-formatie verslagen met 5-2. Doelpunten kwamen van Jos ter Haar (2x), Nick Kuipers, Wouter Ros en Dennis Groothold. De derde overwinning in 3 weken tijd alweer.

Helaas werden de overige wedstrijden van de senioren-elftallen verloren zonder doelpunten. Het tweede speelde uit tegen Tubantia, met als eindstand 1-0. W.V.V. 3 kon het Diepenheim niet moeilijk maken en verloor met 2-0. Ook voor het zevende en achtste was het een verloren weekend. Hier kwam niemand tot scoren behalve de tegenstander. W.V.V. 7 verloor met 5-0 van Lochem en W.V.V. 8 verloor in De Lutte met 7-0. Nu hopen op een beter weekend in speelde ronde 6/7!

De lijst van de goudenschoen is weer up-to-date tot en met afgelopen weekend, klik hier.

© 2018 WVV'34. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken