Nieuws

W.V.V.'34 treft Sportclub Markelo en Rood Zwart tijdens Hoftoernooi op 9 september a.s.

Zaterdag 9 september 2023 gaat vanaf 16.00 uur het Hoftoernooi van start. W.V.V.'34 is een van de deelnemende teams. Tijdens het Hoftoernooi wordt er om het voetbalkampioenschap van Hof van Twente gestreden. In het 100-jarig jubileumjaar kijkt gastheer SV Delden uit naar de organisatie van dit jaarlijks terugkerende toernooi. Dit jaar zal er een extra feestelijk tintje aan worden gegeven. Op het prachtig vernieuwde sportpark De Mors hopen alle verenigingen veel toeschouwers te begroeten. Gezamenlijk maken we er een sportieve en gezellige avond van. 

Deelname Kika toernooi - donaties gevraagd!

Met maar liefst 7 jeugdteams doet W.V.V.'34 op zaterdag 8 april a.s. mee aan het Kika toernooi bij BSC Unisson. Het toernooi wordt gorganiseerd door BSC Unisson voor een van hun meest enthousiaste jeugdspelers. Een warm initiatief waar W.V.V.'34 uiteraard graag aan deelneemt en ook doneert. Het bestuur van W.V.V.'34 heeft inmiddels een startbedrag gedoneerd. We hopen dat ouders, bekenden, supporters en leden van W.V.V.'34 dit initiatief en onze jeugdspelers tijdens dit toernooi steunen, door ook een financiele bijdrage te doen voor het Kika toernooi! Samen voor Stichting Kika! 

Gelijkspel tegen Fleringen voelt als nederlaag: “Hier hebben we niks aan”

W.V.V.’34 1 heeft zondagmiddag met 2-2 gelijkgespeeld tegen Fleringen. In eigen huis kwam de thuisploeg al na zes minuten op voorsprong door een fraaie treffer van Stan Aarnink. Tom Grobben zette de bal vanaf rechts voor en Stan Aarnink schoot knap in de korte hoek binnen. Een simpele middag lag in de lijn der verwachting voor W.V.V.’34, maar enkele minuten later was het een opbouwfout bij W.V.V.'34, die de alerte Bram Meen van Fleringen in stelling bracht. Met een fraaie krulbal bracht hij de gasten op 1-1. Een 'lastige middag' volgde.

W.V.V.'34 JO7-1 kampioen!

Wat een avond en wat een competitieronde voor de jongens van JO7-1! Woensdagavond 22 maart stond de inhaalwedstrijd tegen onze vrienden van WVV'34 JO7-3 op het programma. Dit was tevens de laatste wedstrijd in deze competitie en dit was niet zomaar een wedstrijd. Door de winst in alle voorgaande wedstrijden was dit namelijk de "kampioenswedstrijd".

W.V.V.'34 JO8-1 kampioen!

Vandaag, zaterdag 18 maart, was het al weer de laatste wedstrijd van de 3e competitieronde, uit tegen HSC Haaksbergen. Niet zomaar een wedstrijd, maar een echte KAMPIOENS-wedstrijd! Onze jongens hadden namelijk deze competitieronde nog geen wedstrijd verloren. Knap hoor!

Zoeken

Voetbalvereniging W.V.V.'34 | HENGEVELDE