Nieuws

Teamindeling jeugd onderbouw: alle leiders nu ook bekend

Ondertussen zijn nu ook alle leiders bekend voor de teams van de jeugd onderbouw, zie de teamindeling op de website hier

Zoals jullie hebben kunnen lezen in het vorige nieuwsbericht, starten alle trainingen weer vanaf maandag 22 augustus a.s., tenzij anders gecommuniceerd door de eigen trainer. Het trainingsschema kunnen jullie hier vinden. 

We wensen jullie nog een fijne vakantie en alvast veel voetbalplezier toe! 

Commissie VTZ jeugd onderbouw

Trainingsschema voetbalseizoen 2022/2023

Vanaf maandag 22 augustus a.s. starten de trainingen weer, tenzij anders gecommuniceerd door de eigen trainer.

Het trainingsschema en de kleedkamerindeling voor het seizoen 2022/2023 is opgenomen in bijgaande link: Trainingsschema seizoen 2022 2023 en dit schema is daarnaast ook altijd te vinden op de website van W.V.V.'34 onder het kopje voetbalzaken.

We wensen iedereen nog een fijne vakantie en ook alvast veel trainingsplezier en een goed voetbalseizoen toe! 

Commissie VTZ
 
Interview met Jan Lansink, winnaar van de “Gouden Schoffel 2022 “ vrijwilligersprijs

Jan Lansink en zijn vrouw Annette wonen sinds 1985 in Hengevelde, zijn ouders van Robert en Inge en hebben inmiddels 2 kleinkinderen. Geboren in 1953 en opgegroeit in stokkum (Markelo), vond Jan uiteindelijk zijn passie in de Tuinbouw, vooral gericht op onderhoud van tuinen en parken rond kastelen. De tuinen van het Warmelo, Nijenhuis, Diepenheim, Twickel, Singgraven en Huize Almelo waren vooral het domein van Jan. We besteden graag aandacht aan de winnaar van de W.V.V.'34 vrijwilligersprijs 2022.

Loting Hoftoernooi bekend, W.V.V.’34 treft Goorse clubs

Gisteravond heeft bij voorzitter van W.V.V.’34 Maurice Workel thuis de loting plaatsgevonden van het Hoftoernooi. Dat vindt plaats op zaterdag 10 september aanstaande op Sportpark Rupertserve. De loting werd verricht door Hoofd Jeugdopleidingen van W.V.V.’34 Jeroen Nijkamp. 

Uitreiking Gouden schoffel aan Jan Lansink

Tijdens de W.V.V.'34 Gala-avond werd Jan Lansink verkozen tot Vrijwilliger van het Jaar. Vanwege ziekte kon Jan deze avond helaas niet aanwezig zijn. Daarom werd hij afgelopen week alsnog in het zonnetje gezet.

Hoe Christiaan Roorda voetballen al 50 jaar volhoudt!

Tijdens de Gala-avond op 1 juli j.l. werd Christiaan Roorda al in het zonnetje gezet vanwege zijn jubileum. Niet zomaar een jubileum, maar een jubileum van 50 jaar spelend lid. Dergelijke jubilea zien we niet vaak en het voetbalgala was ook nog eens de exacte dag van 50 jaar spelend lidmaatschap bij W.V.V.'34. Reden te meer om deze nog steeds fitte voetballer te interviewen. Want hoe houd je 50 jaar voetballen vol?

Inname en controle kleding en materialen

Het seizoen zit er weer op! Dit betekent dat alle kleding en materialen weer klaar worden gemaakt voor het nieuwe seizoen. In de afgelopen periode is Tom Pierik samen met enkele jongens van JO-13 erg druk geweest met de inname en controle van alle kleding en materialen.

Zoeken

Voetbalvereniging W.V.V.'34 | HENGEVELDE