WVV'34 JO11-1 wint van Sparta Enschede JO11-3!

Nadat afgelopen woensdag Quick JO11-3 op een nederlaag werd getrakteerd, moest WVV'34 JO11-1 zaterdag 21 april tegen Sparta Enschede JO11-3 aantreden. Wanneer het een overwinning zou worden, konden de groen-gelen weer naar boven, richting sub-top kijken. Wvv ging fel van start en kwam al snel op 1-0 doordat een voorzet van richting werd veranderd en daardoor was de Sparta-goalie kansloos. Gedurende de eerste helft waren beide teams aan elkaar gewaagd. Halverwege kwam Sparta op gelijke hoogte en dat was niet eens onverdiend. WVV was geenszins aangeslagen en goed combinerend werd het vijandige doel opgezocht, maar ze moesten ook goed opletten voor de tegenstoten. Enkele minuten voor rust kwamen de Wegdammers weer op voorsprong. Ruststand 2-1.

Na de thee was het eenzelfde beeld. Beide teams bleven elkaars doel bestoken. Gelukkig voor WVV was Sparta slordig met de mogelijkheden. Met nog ongeveer 10 minuten op de klok mochten de groen-gelen wederom juichen doordat de 3-1 werd binnen geschoten. Sparta gaf nog steeds niet op en ook zij bestookten het vijandige doel. Maar WVV gaf geen krimp. Toen Sparta wederom op ongelukkige wijze de bal in eigen doel schoot, was het verzet gebroken. De uiteindelijke 5-1 overwinning was wel geflatteerd, maar zeker niet minder welkom.

Woensdag 25 april a.s. staat de halve finale voor de beker op het programma. Uit tegen Avanti Wilskracht JO11-2. De meisjes en de jongens kunnen hun borst nat maken, want dat zal ook wel een zware pot worden. Maar dit zijn wel de wedstrijden waar je het voor doet!