WVV'34 JO11-1 heeft zichzelf tekort gedaan
zondag, 25 maart 2018 18:21

WVV'34 JO11-1 heeft zichzelf tekort gedaan

Zaterdag 24 maart 2018.

Vandaag was de wedstrijd WVV34 JO11-1- Rigtersbleek JO11-1. Vol goede moed en met een fitte selectie reden we naar Enschede. Enkele supporters waren ook meegereisd. Ondanks dat we niet heel goed begonnen, kwamen we 0-1 voor door een goal van Mick op assist van Ties. De eerste kans van de wedstrijd werd gelijk benut.

De voorsprong konden we helaas niet lang vasthouden. Doordat we even niet goed bij de les waren, kon Rigtersbleek binnen een paar minuten 3 goals maken. Gelukkig konden we de schade tot aan de rust verder beperkt houden door goed verdedigen van Tess, Lars en Maud.

We begonnen beter aan de 2e helft. Met goede aanvallen vanuit het middenveld werden mooie kansen gecreëerd. Yme stuurde Sepp de diepte in, speelde zijn tegenstander uit en gaf voor op Ties die simpel kon afronden, 3-2. We wilden meer en de druk werd verder opgevoerd. Doordat we meer in de voorhoede gingen spelen kreeg Rigtersbleek ook enkele kansen, maar door goed keepen van Tess bleven we in de wedstrijd. Met Tijn op rechts kregen we ook nog een aantal goede kansen. Helaas schoot Sepp op de paal en Yme op de lat.

Conclusie: we hebben onszelf tekort gedaan. 3 punten hadden erin gezeten.