WVV JO 11-1 oefent tegen de kampioen van afgelopen seizoen
zondag, 14 januari 2018 13:12

WVV JO 11-1 oefent tegen de kampioen van afgelopen seizoen

Met Wes Broshuis op doel voor onze geblesseerde keepster Tess. We begonnen goed aan de wedstrijd en pakten Rood Zwart meteen bij de kladden. We hadden veel balbezit en er zaten leuke aanvallen bij. Voor het doel wisten we het nog niet af te maken.

In een tegenaanval wist Rood Zwart wel te scoren 1-0. We waren even iets van de kaart en Rood Zwart scoorde ook vrij snel de wat gelukkige 2 en 3-0. Tot hier en niet verder was het motto. Ties nam het team op sleeptouw en onze krijger Maud was steeds de enige die, na stevige duels, nog stond!

Ties zette een mooie aanval op, Mick kaatste op Tijn die geplaatst de 3-1 scoorde. We geloofden er in en bleven veel in balbezit met echt mooie aanvallen waarbij het hele team betrokken was. Als Rood Zwart een keer gevaarlijk was dan stond Wes zijn mannetje. De mooiste aanval waarbij we van achteruit, goed combinerend Rood Zwart uitspeelden kwam helaas op de paal. Uit de daaropvolgende strakke corner van Sepp scoorden we, via een kopbal van Jurre, de anschluss treffer 3-2.

Het was tot het laatst toe spannend, Rood Zwart stond zwaar onder druk en we zaten er heel dicht bij maar de bal viel net niet goed. Yme en Lars toonden zich ook echte mannetjesputters en gaven geen meter ruimte. We hadden meer verdiend. Veel strijd geleverd en goed gevoetbald. Complimenten!