WVV'34 JO11-1 neemt de punten mee uit Bentelo!
zondag, 03 december 2017 20:52

WVV'34 JO11-1 neemt de punten mee uit Bentelo!

Zaterdag 2 december vertrokken we vol goede moed richting Bentelo. Nadat we in de bekercompetitie eerder dit jaar met 10-2 hadden gewonnen hing er vandaag een monsterscore in de lucht.

We kwamen goed uit de startblokken na een snelle aanval over links van Sepp scoorde Mick de 0-1. Vervolgens ging het verdere verloop van de wedstrijd moeizaam. Bentelo verdedigde goed en de keeper van Bentelo stond iedere keer op de juiste plek in de goal. We hadden veel kansen maar ze werden niet benut. Ondertussen loerde Bentelo op de gelijkmaker met snelle uitvallen. Door goed verdedigen van Lars, Yme en Maud en goed keepers werk van Tess sloten we de eerste helft af met een 0-1 stand.

Door goed combinatiespel op het middenveld van Ties, Tijn en Mick kwam de bal hoog voor het doel en kopte Yme de bal tegen het net en het was 0-2. Na een paar minuten speelde Jurre zich goed vrij en schoot verwoestend hard op doel en de bal vloog onhoudbaar linksboven in de hoek en het was 0-3.

Maar toen kwam de counter van Bentelo en lag plotseling de 1-3 in de goal. Maar WVV liet zich niet op de kop zitten en Yme scoorde zijn tweede doelpunt met zijn hoofd en het was 1-4. Hiermee was de overwinning binnen en gingen de punten mee naar Hengevelde.

We hopen dat WVV'34 1 volgende week tegen Bentelo 1 het goede voorbeeld van ons volgt!