Het is WVV'34 JO11-1 gelukt de zegereeks voort te zetten!
zondag, 26 november 2017 19:30

Het is WVV'34 JO11-1 gelukt de zegereeks voort te zetten!

Na overwinningen tegen Bon Boys JO11-3 en Haaksbergen JO11-1, stond op zaterdag 25 november voor WVV '34 JO11-1 de wedstrijd tegen Wilhelminaschool JO11-2 op het programma.

De, nu weer op volledige oorlogssterkte, selectie van de groen-gelen was gebrand om de zege reeks voort te zetten. Met Tijn in de punt van de aanval en Sepp en Maud als aanvallende middenvelders werd Wilhelminaschool direct bij de strot gegrepen. Goed combinerend werd het vijandige doel bezocht. Ties, Tijn en Sepp kregen goede mogelijkheden om de wedstrijd open te breken, maar de sterk keepende doelman van de Hengeloërs, was helaas een grote sta-in-de-weg.

Na een kleine 10 minuten was onnodig balverlies de aanleiding tot een messcherpe counter en liet de spits van Wilhelminaschool doelvrouw Tess kansloos met een bekeken balletje. WVV'34 was echter niet uit het veld geslagen en ging op jacht naar de gelijkmaker. Een 2de counter leverde bijna de 0-2 op, maar gelukkig bracht Tess redding. Nadat Lars een schot los liet, waar de goallie ook goed bij zat, was de Hengelose doelman kansloos toen in de rebound Ties de bal over hem heen kopte.

Dit was het moment om de druk nog verder op te voeren. Yme en Lars gaven hun direkte tegenstanders geen enkele mogelijkheid om de bal aan te pakken en hielden zo de druk op de Hengelose defensie hoog. Niet alles ging natuurlijk goed, maar de combinaties tussen Maud en Ties en tussen Ties en Sepp waren een lust voor het oog en de voorsprong kwam dan ook vanzelfsprekend. De ingevallen Mick kreeg de bal van de eveneens ingevallen Jurre en liet de doelman van de Wilhelminaschool vissen. Langzaam werd het overwicht in doelpunten uitgedrukt. Maud vrat haar tegenstander op en ook Sepp en Jurre lieten hun directe opponent telkens hun hielen zien.

Lars schoot op advies van zijn vader, een afgeslagen bal eens op het vijandige doel. Het is maar goed dat er een net in de goal hangt, want anders waren ze de bal kwijt geweest. Als een granaat sloeg de bal tegen de touwen. De 5-1 ruststand, Sepp en Maud pikten beide ook nog een doelpunt mee, was dan ook geenzins geflatteerd.

In de 2de helft was een zelfde beeld. Een vlot combinerend WVV'34 reeg kans op kans aan elkaar. Het leek een monsterscore te worden, ondanks het fantastische keeperswerk van de Hengelose doelman. Jurre liet zien na een blessure ook langzaam weer in vorm te komen en Yme regelde samen met Lars en Tess de verdediging van de achterste linie. Het was prachtig om te zien, hoe de spelers van JO11-1 elkaar proberen aan te spelen. Dat lukt niet altijd, maar de intentie om dat wel te doen is in ieder geval wel aanwezig!

Kortom, na een moeilijke periode waar alles een beetje tegen zat, heeft WVV'34 JO11-1 de draad weer opgepakt en ze draaien nu mooi mee in de 2de klasse en ze zullen zeker geen modderfiguur slaan mochten ze een klasse hoger komen te voetballen. De uitslag tegen Wilhelminaschool werd uiteindelijk 9-3 en daarmee mocht WVV'34 nog het minst tevreden mee zijn.

Spelers van JO11-1, PROFICIAT met de overwinning en veel SUCCES nog de komende wedstrijden!