EINDELIJK PAKT WVV'34 JO19-1 3 punten!
zondag, 26 november 2017 08:54

EINDELIJK PAKT WVV'34 JO19-1 3 punten!

Na een slechte seizoenstart waar JO19-1 maar niet wist te scoren, alle doelpunten tegen kreeg en verder weinig zelfvertrouwen opwekte, werd er de afgelopen maand uit een ander vaatje getapt.

Ondanks dat Ninos Baysoy afscheid heeft genomen van de groen-gelen, waar Jan Rupert nu de nieuwe hoofdtrainer is van dit team, Kevin ten Buuren als leider is uitgezwaaid en opgevolgd wordt door Jord Bouwmeester, heeft JO19-1 helaas ook een trouwe toeschouwer verloren. Engelien Workel, een vrouw waar iedereen veel respect voor had bij WVV'34, is helaas overleden.

Waar vorige week in Eibergen ook met een indrukwekkende minuut stilte het veld werd betreden, werd er toen met pech verloren van Eibergen JO19-1. Toch had ons team een goed gevoel overgehouden om met een sterke inzet aan te treden tegen de nummer 3, Grol JO19-1.

De wedstrijd op zaterdag 25 november had een apart begin, waar Grol torenhoog de betere ploeg was, maar WVV'34 de kansen kreeg. Een erg sterk spelende Randy Smit kreeg de bal, dacht geen moment na en schoot zo de 1-0 binnen!

Het team wist dat er meer te halen was. Na een ijzersterk duo centraal achterin met Hielke Brummelhuis en Dani Morsink, bouwde WVV'34 door tot nog meer mogelijkheden en met succes! Een fenomenale steekpass van Sem Kuipers op Randy Smit resulteerde in de verdiende 2-0!

Het was rust, WVV'34 JO19-1 zat in een perfecte positie om de benodigde 3 punten te pakken en Jan Rupert hamerde er op om niet te verzeken en bracht ook zijn eigen termen: "Laat je de slagroom niet van de taart eten!" Een bijzondere zin, die toch goed in de oren werd geknoopt van de spelers.

Verzaken deden de heren van WVV'34 totaal niet, ze voetbalden er vrolijk op los. Een onderschepping op het middenveld van Kuipers bracht Berend Dubbe in de gelegenheid om een erg knappe 3-0 te maken.

In de koppies van de Hengeveldenaren kon iedereen zien dat de punten nog lang niet binnen waren, ook al was het 3-0. En daar kwam inderdaad ook de 3-1. Een erg goede Vince Broshuis (14), die keepte omdat Douwe Rotink geblesseerd was, werd ondanks zijn supersterke debuut bij JO19-1 toch geklopt door een knappe goal van Grol. JO19-1 reageerde daarop direct, door een voorzet van het chocobeen van Sem Kuipers knikte Niek Grefte de 4-1 tegen het net!

De heren van WVV'34 JO19-1 waren er echter nog lang niet, een extreem slot offensief deed de ploeg bijna de das om. Het werd 4-2 en kort daarna ook 4-3.

Alles of niets voor Grol, de nummer 3 van de competitie & parkeer de bus voor WVV. Grol had enorm goede kansen op de 4-4, maar WVV'34 bleef sterk, mede door een bal, die door Dani Morsink van de doellijn werd gehaald. Dat betekende dat WVV'34 JO19-1 eindelijk na weken lang knetterhard werken verdiend 3 punten heeft gepakt!

Deze overwinning werd gevierd bij leider Henry de Mooij, die samen met zijn vriendin Helen hun eigen huis hebben gekocht!

Kortom, WVV'34 JO19-1 pakt eindelijk dus de 3 punten, feliciteert Henry en Helen, maar denkt zeker ook aan Engelien!