Als WVV'34 JO9-2 zo blijft doorzetten, komen de punten vast en zeker vanzelf!
zaterdag, 18 november 2017 16:58

Als WVV'34 JO9-2 zo blijft doorzetten, komen de punten vast en zeker vanzelf!

Vol goede moed zijn we op zaterdag 18 november met de JO9-2G vertrokken richting Delden om een wedstrijd te spelen tegen SV Delden JO9-1G. We begonnen de wedstrijd erg sterk maar lieten ons al gauw klem zetten door de tegenstanders. Deze maakte gelijk een aantal tegengoals waardoor we met ons team op achterstand kwamen te staan in de eerste tien minuten. Ondanks deze tegenslag bleven we met elkaar voetballen en vochten we ons terug en konden we SV Delden verrassen met een mooie goal van Teun Raanhuis. Deze wist na een voorzet van Kars Markslag de bal mooi in te schieten. De tegenstanders bleven echter steeds maar oprukken waardoor er veel gevaarlijke momenten waren, waaruit ze gelukkig steeds niet konden scoren door het uitstekende verdedigingswerk van Tim Grefte en Ties Kuenenger.

Gelukkig werden we vanaf de zijlijn aangemoedigd door onze meegereisde supporters en hierdoor kon Kars Markslag uit een vrije trap een briljant mooi goal te maken waar Messi bijna jaloers op zou zijn! Helaas bleven de tegenstanders koelbloedig en bleven ze maar scoren aan de lopende band, wat resulteerde in een uitslag van 12-3. Ons team was uiteraard teleurgesteld, maar we mogen zeker terugkijken op een wedstrijd waarin we goed hebben gespeeld!! Als we dit door kunnen zetten komen de punten vanzelf!!