Mooi resultaat voor WVV'34 JO11-1!
zaterdag, 11 november 2017 16:58

Mooi resultaat voor WVV'34 JO11-1!

Vandaag tegen de Bon Boys JO11-3 konden we ons herstellen van een iets mindere periode. Deze week hadden we al lekker fanatiek getraind, dus we waren er klaar voor.

We begonnen vanaf het begin met goed voetbal en scoorden via Ties al snel de 1-0. Daarna maakte Mick met zijn linker chocoladebeen netjes de 2-0 na een mooie aanval. De Boys kwamen daarna in korte tijd terug tot 2-2 doordat we zelf een matige fase hadden. Na rust speelden we sneller rond en waren er mooie aanvallen met mooie combinaties. Tess redde op een belangrijk moment door een hard schot uit de kruising te ranselen. Lars, Yme en Maud hielden achterin de boel goed dicht. Jurre scoorde de belangrijke 3-2 uit een afvallende bal. Sepp scoorde de 4-2 na goed doorgaan op rechts. De laatste goal was er een zoals ze alleen op FIFA gemaakt worden. Van achteruit opbouwen, alles een keer raken, en mooi afgemaakt door Ties.

Eindstand was 5-2, mooi resultaat!