WVV'34 JO9-1 wint in de dying seconds!
zaterdag, 11 november 2017 13:31

WVV'34 JO9-1 wint in de dying seconds!

Op deze koude novemberdag, waarin alle 1e teams een thuiswedstrijd moeten spelen, mocht het team JO9-1 van Sem Kuipers, Rene Hietbrink en Tijmen Katier als eerste aantreden tegen Bon Boys JO9-3.

JO9-1, het team dat er de laatste weken vrolijk op los scoort, met dit seizoen al meer dan 120 doelpunten, was vandaag even zichzelf niet meer. Na een moeilijk begin was het Sven Tuinte, die zijn man passeerde en de bal in de verre hoek van de goal van de tegenstander prikte. De toch iets meer fysieke jongens uit Haaksbergen kwamen ook tot kansen, maar het was Siebe Oude Meijers, die met een mooie redding, zijn team op de been hield. Nog geen minuut later probeerde Sem Rupert het van afstand en met succes. Een schuivertje met buitenkant rechts belandde schitterend in de hoek. Voor rust vergat ons JO9-1 het zichzelf makkelijk te maken door uit te bouwen naar de 3-0, maar was Bon Boys het team dat tot scoren kwam, 2-1!

De tweede helft leverde ook een spektakel op, door een foutje achterin werd het 2-2 en zo stonden de teams weer naast elkaar. Na veel kansen over en weer, die niet werden afgemaakt, kreeg WVV een vrije trap na een overtreding op Kris Raanhuis. Kris ging zelf achter de bal staan en schoot de vrije trap weergaloos in de kruising, 3-2!

Lang heeft WVV niet mogen genieten van de voorsprong, een voorzet van de rechtsvoor van Bonboys werd knap afgemaakt door de spits, die hiermee voor de 3-3 tekende. Het leek op een gelijkspel te eindigen, maar niets was minder waar. Luuk ten Breteler ging met nog een aantal seconden op de klok en zijn laatste krachten naar voren om druk te zetten op de keeper. De, toch erg goede, doelman van de Haaksbergenaren maakte een fout door de bal los te laten en Luuk wist hier raad mee. Hij bleef rustig en vond zo Sven, die de bal alleen maar tegen de touwen hoefde te schieten, 4-3!

Ons JO9-1 heeft tot nu toe nog alles gewonnen in de competitie en komt beetje bij beetje dichter bij de titel. Ook is dit de derde keer in de competitie dat de groen-gelen in de laatste minuut wisten te winnen, het geluk van de kampioen? We zullen zien!