WVV'34 wint slechte wedstrijd tegen Diepenheim
woensdag, 25 oktober 2017 21:07

WVV'34 wint slechte wedstrijd tegen Diepenheim

WVV1 speelde afgelopen zondag thuis tegen vvDiepenheim. De eerste helft kenmerkte zich voor WVV vooral door slordig spel en veel balverlies. Het tempo lag te laag waardoor weinig kansen werden gecreëerd door de thuisploeg. Diepenheim creëerde de kansen evenmin.

Na rust lag de snelheid een stuk hoger en werd er meer druk gezet op de tegenstander. In de 70ste minuut was het aanvoerder Tom ten Breteler die het doelpunt voor WVV wist te maken, stand 1-0. Niet lang daarna scoorde ook Diepenheim in de 80ste minuut, doordat de bal via de hand van een van de spelers van Diepenheim het doel in ging. De stand was weer gelijk.

De bezoekers zagen de tweede helft meer drive in het spel . Het was wederom Tom ten Breteler die in de 88ste minuut de bal keihard in het doel van Diepenheim wist te plaatsen. Hiermee kwam de eindstand van dit duel uit op 2-1. Al met al geen goede wedstrijd, maar wel drie punten voor WVV’34.

Trainer Roy Workel over de wedstrijd: “We hebben geluk dat onze aanvoerder Tom ten Breteler weer terug is. Het was aan onze kant niet best, maar we hebben ook niets weggegeven. De 1-1 kwam via de hand van Diepenheim. We zijn wel blij met drie punten, maar het voetbal moet en mag van mij beter”.

Volgende week zondag 29 oktober speelt WVV1 om 14.00 uur uit tegen UDI1.

20171022 WVV Diepenheim 2 verkleind
20171022 WVV Diepenheim 3 verkleind