WVV'34 weet met 3-2 te winnen van TVO
zondag, 15 oktober 2017 20:00

WVV'34 weet met 3-2 te winnen van TVO

WVV’34 1 speelde vandaag thuis tegen TVO 1 uit Beckum. Met het prachtige zomerse weer deze zondag wisten vele supporters het sportpark te vinden.

Al vroeg in de wedstrijd scoorde Tom ten Breteler en zette WVV daarmee op voorsprong. De eerste helft werd gekenmerkt door de vele duels. Een volgende aanval van WVV werd beloond met een goal gemaakt door Hamoudi Jaafil, stand 2-0. Vrijwel direct daaropvolgend was het wederom Tom ten Breteler die de bal in het doel van TVO wist te manoeuvreren. Met een mooie voorsprong ging WVV de rust in.

Na rust speelde TVO scherper. In de tweede helft kreeg WVV nog enkele grote kansen, maar benutte deze niet. Ook TVO creëerde kansen die in zowel de 63ste als in de 75ste minuut leiden tot doelpunten. Daarmee kwam de eindstand van dit duel uit op 3-2.

Trainer Roy Workel over de wedstrijd vanmiddag: “De eerste helft zijn we goed begonnen. We waren scherp en geconcentreerd. We kwamen daardoor terecht op een 3-0 voorsprong. Na rust werd het spannend en kon TVO nog twee keer scoren. Op basis van de eerste helft is het een goed resultaat en ben ik zeer tevreden. Een mooie overwinning voor de groep en staf.”

Volgende week zondag 22 oktober speelt WVV1 thuis tegen Diepenheim. Speciaal voor deze wedstrijd worden alle sponsoren van WVV’34 uitgenodigd en is er na de wedstrijd een gezellig samenzijn in de voetbalkantine.

20171015 WVV TVO 2

20171015 WVV TVO 4