WVV’34 maakte het zichzelf lastig in bekerwedstrijd tegen vv Rietmolen
zondag, 10 september 2017 20:45

WVV’34 maakte het zichzelf lastig in bekerwedstrijd tegen vv Rietmolen

De wedstrijd vv Rietmolen – WVV’34 eindigde vanmiddag met 1-3 na een 1-0 voorsprong voor de thuisploeg. In de eerste helft waren de groen gelen veelvuldig in balbezit maar verder dan mogelijkheden van Hamoudi Jaafil, een schot van Stan Aarnink en een kopkans van Wouter Roescher kwamen de Hengeveldenaren niet.

20170910 Rietmolen WVV 2
Kort na de thee was het Martijn Baas met een eigen doelpunt die de Rietmolenaren in het zadel leek te helpen. Bas Assink dacht daar anders over, hij zette druk op het middenveld en legde de bal breed op Wouter Horstink die vervolgens eenvoudig de gelijkmaker kon binnenschieten. Even later was het Lars Aarnink die van kort buiten de 16 de bal in de kruising knalde. Kort daarna maakte Wouter Horstink aan alle onzekerheid een eind door op aangeven van Hamoudi Jaafil de 1-3 tegen de touwen te knallen

20170910 Rietmolen WVV 3
Trainer Roy Workel over de wedstrijd van vandaag: “De 1ste helft was aan onze kant was prima naar mijn mening.  We hebben een aantal mogelijkheden gehad om tot scoren te komen. We begonnen de 2de helft niet zo heel best. We kwamen via een eigen doelpunt op achterstand. Daarna herpakten we ons  en hebben de wedstrijd verdiend gewonnen met  3 mooie doelpunten”.
Martijn Baas over zijn goal:"Er gingen 4 foute ballen vooraf, zonder tussenkomst van Rietmolen. Heel slecht en knullig. Snel vergeten. Hoe we daarna de rug rechten is alleen maar positief".

Zaterdag 16 september om 18.30 uur speelt WVV de laatste wedstrijd in deze bekerpoule thuis tegen het tweede elftal van HSC'21. WVV zal deze wedstrijd moeten winnen daar HSC met 1-4 heeft gewonnen bij Vios Beltrum.

20170910 Rietmolen WVV 4

Bron: www.wegdamnieuws.nl