Eerste oefenwedstrijd gespeeld
zaterdag, 26 augustus 2017 22:35

Eerste oefenwedstrijd gespeeld

Vandaag speelde WVV1 de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen 2017-2018. Het was de eerste wedstrijd onder leiding van de trainers Roy Workel en Rob Snijders.

WVV1 speelde thuis op sportpark Ruperts Erve tegen het 2e elftal van HSC'21 uit Haaksbergen. Kort na de start van de wedstrijd kwam WVV op achterstand te staan, maar enkele minuten daarna scoorde Lars Aarnink, stand 1-1. In de 29ste minuut was het opnieuw HSC die scoorde. In het vervolg van de wedstrijd scoorde Wouter Horstink namens WVV en daarmee stond de ruststand op 2-2.

In de tweede helft maakte vandaag Justin Alferink zijn rentree. HSC 2 scoorde in de tweede helft nog twee keer en daarmee werd de eindstand 2-4.

WVV1 speelt a.s. dinsdag 29 augustus tegen VIOS Beltrum 1 (beker). De wedstrijd begint om 20.00 uur op Sportpark Ruperts Erve.