Ontluisterende nederlaag WVV'34
zondag, 21 mei 2017 20:15

Ontluisterende nederlaag WVV'34

WVV'34 heeft vandaag de uitwedstrijd in en tegen Hengelo met 5-1 verloren. Op geen enkele manier leek het erop dat WVV'34 op zo'n ruime nederlaag getrakteerd zou worden. Van meet af aan was WVV'34 de bovenliggende partij en na 8 minuten was het al raak. Martijn Baas onderschepte de bal op eigen helft waarna spits Gijs Pierik aanvaller Mahmoud Jaafil diep stuurde. Deze wist na een goede actie de meegelopen Martijn te vinden en de 0-1 stond op het scorebord.

Kansen te over om verder uit te lopen in de eerste 45 minuten, in deze fase werd er onvoldoende geprofiteerd van het enorme veldoverwicht. Een slippertje van Remi Leferink werd daardoor bijna fataal. Keeper Wouter Assink trad op als reddende engel. Kort na rust was het dan ook raak voor de Hengelose formatie. Niemand die uitstapte en vanuit de tweede lijn wist de tegenstander het buitenkansje fraai te benutten. Tot overmaat van ramp viel in de 53e minuut zwaar tegen de verhouding in zelfs de 2-1. Nadat er bij de rechter verdediger geen rugdekking werd gegeven verdween de bal in de verre hoek. Kon het nog erger? Ja, het kon nog erger.

Inmiddels tegen 10 man werd WVV'34 in de 74e minuut weggecounterd en keek het tegen een 4-1 achterstand aan. De groengelen waren geen schim meer van de eerste helft en niets leek meer te lukken. In de 84e minuut viel zelfs de 5-1 waardoor het een bijna onmogelijke opgave lijkt te zijn geworden om het komende seizoen in de derde klasse te spelen. In een alles of niets poging werd de restverdediging verwaarloosd en de derde counter in korte tijd was een feit. De weerbaarheid van dit WVV'34 was vandaag ver te zoeken. Na de op dat moment verrassende 1-1 gelijkmaker was het helemaal over en uit met WVV.

Met Hemelvaart is om 14.00 uur de return op sportpark Rupertserve.

20170521 Hengelo 2

20170521 Hengelo 3