Degradatiezorgen WVV'34 nemen toe
maandag, 01 mei 2017 19:01

Degradatiezorgen WVV'34 nemen toe

Een gehavend WVV’34 (onder andere Remi Leferink, Stan Aarnink, Tom ten Breteler en Hamoudi Jaafil ontbraken) kon vanmiddag in Reutum geen potten breken en verloor de wedstrijd met 2-0 in en tegen vv Reutum. Na een half uur spelen viel een afgeslagen bal bij de nummer 9 voor de voeten en deze schoot de bal vanaf rand 16 metergebied fraai binnen. WVV zat geen moment in de wedstrijd en de kansen waren dan ook op een hand te tellen, onder andere Wouter Horstink op de lat. Tot overmaat van ramp heeft concurrent om rechtstreekse degradatie Tubanters met 1-3 gewonnen bij Oldenzaal en krijgt komend weekend het al gedegradeerde AJC’96 op bezoek.

20170430 Reutum0WVV wedstrijd 2
Wouter Assink over de wedstrijd van vandaag: “In de eerste helft hadden we het lastig, harde wind tegen, wij slordig in de opbouw en zij veel ballen de 16 in pompen. Reutum scoorde uit een afvallende bal waardoor wij wederom achter de feiten aan liepen. In de tweede helft hadden wij de wind mee, zij lieten zich meer inzakken en daardoor kwamen wij iets meer aan het voetballen, maar niet dat wij het hun echt moeilijk maakten. De laatste 20 minuten nog alles uit de kast en hebben we 1 op 1 gespeeld, maar dat mocht niet baten. Op het laatst de 2-0 op de neus na een uitgespeelde corner”.

Wouter Roescher had vandaag na vele weken van afwezigheid zijn comeback in de basis:"We hadden weinig in te brengen vandaag. In de 2e helft proberen we meer druk te zetten doordat we de wind mee hadden. Helaas leverde het niet de gewenste resultaat. Goed om weer terug te zijn, maar dan met een ander resultaat".

20170430 Reutum WVV wedstrijd 3
Jeugdspeler Sem Kuipers (zie foto) maakte vandaag zijn debuut in WVV 1:"Het ging wel aardig zei trainer Rene Hoekstra! Enkele prima passes en corners, wel een ongeukkige wind en slecht veld zeg!"

Bron: www.wegdamnieuws.nl