WVV’34  machteloos in Deurningen
dinsdag, 18 april 2017 16:39

WVV’34 machteloos in Deurningen

WVV'34 heeft in de 90 minuten beschikbare speeltijd amper een mogelijkheid weten te creëren en ging dan ook kansloos onderuit met 2-0 tegen DSVD. Al in minuut 2 ging de verder goed spelende Stan Aarnink in de fout op het middenveld. Hij dribbelde iets te lang door en vanuit zijn balverlies lag de bal kort daarna achter keeper Wouter Assink. Zo liepen de Hengeveldenaren van meet af aan achter de feiten aan. Mahmoud Jaafil: ”We begonnen zwak aan de wedstrijd waardoor we vroeg tegen een achterstand aan moesten kijken. Verder werden er van beide kanten weinig kansen gecreëerd. Het was een fysiek sterk elftal dat veel duels won op kracht waardoor wij niet aan het voetballen kwamen”.

20170417 DSVD WVV wedstrijd 2
Het was een wedstrijd met twee hardwerkende ploegen waardoor het van twee kanten een foutenfestival werd. Voor de thee ging er bij de groen-gelen veel mis in de opbouw. “Ze moeten die van Leferink weer achterin zetten”, was dan ook een veelgehoorde opmerking bij het in grote getale opgekomen Wegdamse publiek.

20170417 DSVD WVV wedstrijd 3Doelverdediger Wouter Assink neemt het op tegen de fysiek sterke spelers van DSVD.

In de tweede helft werd er meer gekozen voor de lange bal, meer gevaar voor de Deurningse defensie leverde het amper op. Tot overmaat van ramp werd een gemakkelijk gegeven vrije trap secuur binnengeschoten in de 68e minuut waardoor de wedstrijd over was. Het inbrengen van Lars Aarnink, Rick Baas en Rob Pierik leidde niet tot het o zo gewenste succes. Gijs Pierik: ”Onder andere ik ga in de fout bij de eerste tegengoal, vervolgens loopt hij makkelijk langs een aantal man en scoort hij. Loop je weer achter de feiten aan. Maar goed we scoren ook een zuivere 1-1, was geen buitenspel!. Wellicht was het dan anders gelopen. Uiteindelijk terecht verloren”.

De verzachtende omstandigheden waren de nederlagen van Tubanters en AJV’96, de concurrenten om rechtstreekse degradatie.

20170417 DSVD WVV wedstrijd 4Genoeg om over na te denken voor het trainersduo Hoekstra en te Wierik.

20170417 DSVD WVV wedstrijd 5Ook aanvaller Wouter Horstink wist amper gevaar te stichten.

20170417 DSVD WVV wedstrijd 6

Aanvoerder Remi Leferink zal de komende wedstrijd tegen de hekkensluiter ontbreken vanwege een schorsing.

Bron: wegdamnieuws.nl