Overwinning JO9-1 op Luctor Et Emergo
zaterdag, 15 april 2017 11:07

Overwinning JO9-1 op Luctor Et Emergo

Vanochtend stond de uitwedstrijd tegen Luctor Et Emergo op het programma. Met een compleet team gaan we naar Almelo. Na zes gespeelde wedstrijden heeft Luctor Et Emergo net als WVV'34 10 punten behaald. We zijn dus aan elkaar gewaagd. Vanaf het eerste fluitsignaal laten we zien er veel zin in te hebben. We spelen prima samen en bouwen de druk op. Kort na elkaar wordt er gescoord door Maud, Mick en Sepp W. en halverwege de eerste helft is de stand 1-3.

Bij aanvang van de tweede helft valt de 1-4 door een eigen doelpunt van de tegenstander. Maar de tegenstander weet ook tot goede aanvallen te komen en het eigen doelpunt wordt kort erna recht gezet door de 2-4 te scoren. We zien een mooie voorzet van Sepp W. die door Ravi wordt afgemaakt met een geweldige volley...BOEM! 2-5! Na ook een eigen doelpunt aan onze kant zetten we de fanatieke wedstrijd voort. Het blijft opletten want ook Luctor Et Emergo valt goed aan, maar gelukkig staat onze verdediging zijn mannetje. Verscheidende aanvallen van de tegenstander eindigen bij Sepp B. en Yme. Er worden veel meters afgelegd vandaag door onder andere Sepp W. en Mats, er wordt door iedereen hard gewerkt. We blijven zelf goed samen spelen en weten onze kansen te benutten. Ons zesde en zevende doelpunt van vandaag worden door Ravi gemaakt. Daarna vallen er wederom eigen doelpunten bij Luctor Et Emergo, 4-9 is een feit. Met nog enkele minuten speeltijd weet Luctor Et Emergo toch nog een paar keer op doel te schieten, maar daar staat Tess die een prima wedstrijd heeft gekeept.

Met een eindstand van 4-9 gingen we met drie punten terug naar Hengevelde. Klasse gedaan!

jo9 1