JO15-1 neemt 3 belangrijke punten mee uit Beckum
dinsdag, 11 april 2017 21:31

JO15-1 neemt 3 belangrijke punten mee uit Beckum

WVV JO15-1 heeft afgelopen weekend drie zwaar bevochten punten uit Beckum meegenomen. Dat het een zware wedstrijd werd was van te voren al bekend, daar concurrent Twenthe ook met de hakken over de sloot drie punten bij TVO had meegenomen. WVV begon goed aan de wedstrijd en kreeg direct goede kansen. Het was dan ook wachten op de 0-1. Deze kwam er uit een zeer fraaie aanval. Barten Thijhof stuurde Stijn Hogenkamp weg en deze bediende Thomas Wegdam die op fraaie wijze afronde. Niet veel later was het weer raak. Dit maal ronde Stijn zijn individuele actie zelf af en de 0-2 was een feit. En WVV bleef drukken. TVO had het erg lastig. Het was Mart Wegdam die voor de 3-0 zorgde. Uit een cornerbal kopte hij de drie-nul binnen. Dit was alweer Marts derde goal in drie wedstrijden. Na de drie-nul slopen er wat slordigheden in het spel van de groen-gelen. De drie-een die viel was dan ook een cadeautje. Een te korte terugspeelbal en daar was de spits van TVO als de kippen bij, 1-3. Niet veel later werd het 2-3. WVV verdedigde slap en zo kon TVO de tweede goal maken. De thuisploeg rook bloed en joeg voor rust nog op de gelijkmaker. Gelukkig voor WVV JO15-1 kwam deze er niet. Na de rust ontstond er een heus voetbalgevecht tussen twee ploegen die beiden erg graag wilden winnen. Daar verschillende jongens bij elkaar in de klas zitten stond er behalve punten ook veel eer op het spel. TVO kreeg enkel goede kansen op de gelijkmaker. Maar ook WVV kon verder uitlopen. Door het hoge tempo had de scheidsrechter moeite de wedstrijd goed te volgen. Hierdoor liep WVV twee zuivere strafschoppen mis. Uiteindelijk werd er niet meer gescoord en was de ruststand tevens de eindstand en gingen er drie heel belangrijke punten mee naar Hengevelde.