WVV’34 verrast koploper VOGIDO
zondag, 09 april 2017 20:24

WVV’34 verrast koploper VOGIDO

WVV verraste vanmiddag vriend en vijand door de Enschedese lijstaanvoerder met 1-0 te verslaan op het sportpark Rupertserve. De Hengeveldenaren speelden vandaag met de linies dicht op elkaar, hetgeen de groen-gelen vooral in de eerste helft geen windeieren heeft gelegd: VOGIDO wist geen enkele bal op het doel te krijgen in de eerste helft. Kort na de thee was het Martijn Baas met een sublieme pass die daarmee op de linkerflank Wouter Horstink lanceerde. Deze wist met een uitgemeten voorzet de vrijstaande Hamoudi Jaafil te vinden die de bal feilloos tegendraads binnenkopte; hiermee bekroonde hij zijn uitstekende wedstrijd op fabuleuze wijze.

20170409 Vogido wedstrijd 2Uitblinker Hamoudi Jaafil in actie, broer Mahmoud zag dat het goed was.

Hierna brak een enigszins moeizame fase aan voor de Hengeveldenaren; op dergelijke momenten horen de belangrijke spelers op te staan en zo dacht doelverdediger Wouter Assink er ook over. Met reddingen op doelpogingen van dicht bij door Verschoor en Buscher behield WVV de nipte voorsprong en met iets meer scherpte voorin had de voorsprong zowaar nog uitgebouwd kunnen worden. VOGIDO kwam in de slotfase niet meer aan voetballen toe en koos voor een opportunistische speelwijze door va-banque de ballen in het 16 metergebied te pompen. Grote mogelijkheden leverde dit niet meer op, op enkele doelpogingen uit de tweede lijn na.
Paasmaandag gaan de groen-gelen richting Deurningen voor de uitwedstrijd tegen DSVD.

20170409 Vogido wedstrijd 3Jeugdspeler Lars Aarnink had vandaag wederom een uitstekende invalbeurt.

20170409 Vogido wedstrijd 4Rob Pierik speelde vandaag na meer dan een jaar weer op de zondagmiddag in Hengevelde, met vallen en opstaan.....

20170409 Vogido wedstrijd 5

Door de 'warme' omstandigheden werden er vandaag enkele drinkpauzes ingelast.

Bron: www.wegdamnieuws.nl