Wedstrijdverslagen

Ondanks verlies blijven hopen op betere uitslagen .....
zondag, 02 april 2017 19:52

Ondanks verlies blijven hopen op betere uitslagen .....

WVV heeft vanmiddag met 3-1 verloren in Enschede tegen Victoria’28. De wedstrijd was nog maar amper een minuut onderweg en hij lag er al in, zo liep WVV vanaf het begin gelijk al achter de feiten aan. Kort na rust viel de 2-0. Met de treffer van Gijs Pierik was er dan toch de aansluitingstreffer maar in no time stond er al weer de 3-1 op het scorebord. Stan Aarnink:”Je geeft de eerste helft eigenlijk relatief weinig weg en creëert met onder andere Wouter Horstink goede kansen. De tweede helft wil je vervolgens goed beginnen en vervolgens krijg je uit een afgeslagen corner de 2-0 tegen. Met Lars Aarnink  en Gijs Brummelhuis als wissels breng je nog iets meer pit in de wedstrijd en begint de eindsprint. Je komt door Gijs Pierik 15 minuten voor tijd nog op 2-1 en de hoop is weer terug. Helaas valt de 3-1 vervolgens en is de wedstrijd gelopen. Dit verlies valt zwaar bij ons en het zal de komende wedstrijden echt beter moeten zijn om directe degradatie te voorkomen. Maar we blijven hoop houden en gaan er met zijn allen hard voor werken!”
Bas Assink over de wedstrijd van vandaag:

 

vic 3

De drie grote afwezigen van vandaag, Tom ten Breteler vanwege knieklachten, Wouter Roescher kampt met een klaplong en Stan Aarnink was vandaag geschorst.

Het was een slechte wedstrijd van onze kant. Zo winnen we geen wedstrijden in de komende weken. En toch kregen we nog 3 of 4 hele goede kansen maar zoals vaker dit seizoen scoren we moeilijk. Volgende week moet het zeker anders!”

Lichtpuntje was dat verdediger Rob Pierik na meer dan een jaar weer terugkeerde in de basis na een zware knieblessure.
Komende zondag ontvangt WVV de koploper Vogido eveneens afkomstif uit Enschede.

vic 1

 
© 2017 WVV'34. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken