TELEURSTELLEND VERLIES WVV'34
zondag, 19 maart 2017 19:21

TELEURSTELLEND VERLIES WVV'34

WVV'34 heeft vanmiddag in Enschede met 3-0 verloren van De Tubanters. Op voorhand had De Tubanters al de beste papieren. In alle zeven eerdere ontmoetingen wist WVV'34 niet te winnen van de Enschedese club (twee gelijke spelen en vijf nederlagen). Desondanks maakte WVV'34 van meet af aan duidelijk wat de bedoeling was. Het bleef hoog staan terwijl tegenstander De Tubanters de eerste helft tegen de wind in moest. Het risico om vanuit de counter een tegentreffer te moeten incasseren lag hierbij op de loer. De Hengeveldenaren waren weliswaar veruit de bovenliggende partij aan de JJ van Deinselaan in Enschede, maar ging op deze manier tegen alle verhoudingen in met een 2-0 achterstand richting de kleedkamer. Het was de doelman van De Tubanters die fantastisch wist te redden bij kansen van Remi Leferink en Stan Aarnink. Tussendoor werd er nog een doelpunt van Gijs Pierik vanwege vermeend buitenspel afgekeurd.

In de tweede helft lukte er weinig bij de groen gelen. Kort na de thee kopte Remi Leferink nog op de paal en werd er een doelpunt onterecht vanwege buitenspel afgekeurd. (De verslaggever stond op 1 lijn red.) Na 25 minuten bracht trainer Rene Hoekstra twee extra aanvallers in de naam van Mahmoud Jaafil en jeugdspeler Lars Aarnink. Ook ging WVV'34 met drie verdedigers spelen! Dit leidde echter tot het deksel op de neus en de 3-0 werd van dichtbij tegen de touwen geschoten waarmee de eindstand was bereikt.

Hieronder enkele foto's:

teleurstellend verlies 1

teleurstellend verlies 2teleurstellend verlies 3teleurstellend verlies 4teleurstellend verlies 5
bron; www.wegdamnieuws.nl