Wedstrijdverslagen

YES ...... EINDELIJK DE DRIE PUNTEN VOOR DE GROEN GELEN
maandag, 27 maart 2017 19:15

YES ...... EINDELIJK DE DRIE PUNTEN VOOR DE GROEN GELEN

WVV’34 dat dik verdient heeft gewonnen, met maar liefst 4-0 van de nummer twee op de ranglijst: Het is de wereld op zijn kop! In 90 minuten wist tegenstander Eilermark nagenoeg geen enkele mogelijkheid te creëren. Al na 4 minuten was het raak: Jos ter Huurne knalde de bal tegen de touw na een scrimmage voor de goal. Na 20 minuten volgde de 2-0 uit een strafschop van Wouter Roescher na een duw in de rug bij Wouter Horstink en 12 minuten later gooide.(KLIK HIER VOOR DE STRAFSCHOP) Hamoudi Jaafil van dichtbij na een perfecte counter de wedstrijd in het slot. In de 18e minuut na rust bracht Stan Aarnink na een fantastische dieptepass van Martijn Baas de eindstand op het scorebord. Stan:”Geweldig, dit hadden we echt nodig! We begonnen de wedstrijd perfect en gaven hun geen mogelijkheid om erdoor heen te komen. Alle verdienste naar de ploeg! We dwingen gewoon af dat we voor komen en ook nog met 3-0. In de rust zeiden we tegen elkaar dat het nog lang niet gebeurd was en we nog meer energie in de wedstrijd moesten stoppen. We begonnen de tweede helft weer goed en maken we de verdiende 4-0, mijn eerste competitiedoelpunt in 4 jaar tijd ha ha!. Al met al geweldig dat we weer een keer de drie punten hebben gepakt en ook de nul hebben gehouden. Dit moeten we volhouden voor het rest van het seizoen, op naar volgende week!”
yes eindelijk

Enkele reacties:

De maker van de eerste goal Jos ter Huurne:” Goed staan en direct omschakelen was het motto vandaag en dat pakte goed uit. We hebben geen meter weggegeven en als we dan ook nog een keer op tijd scoren dan kunnen er mooie dingen gebeuren zoals iedereen kon zien vandaag!”


Linker verdediger Joost ten Heggeler:”Heerlijk, we hebben gevochten voor elke meter, de kansen die zich voor deden afgemaakt en we hebben bitter weinig weg gegeven. Op naar volgende week zou ik zeggen!”


Komende zondag moet WVV op bezoek bij Tubanters dat slechts 3 punten minder heeft. Bij winst staan de groen gelen 6 punten boven rechtstreekse degradatie.


bron; www.wegdamnieuws.nl

© 2017 WVV'34. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken