WVV’34 GELIJK TEGEN BON BOYS
donderdag, 23 februari 2017 19:01

WVV’34 GELIJK TEGEN BON BOYS

WVV'34 kwam in de eerste wedstrijd onder interim trainer Rene Hoekstra door een makkelijk gegeven strafschop ver in de 2e helft met 1-0 achter in de Veldmaat. De 1-1 viel uit een verre ingooi Stan Aarnink, een speler van Bon Boys probeerde terug te koppen op de keeper maar Wessel Ziethof was er als de kippen bij, 1-1.
Al met al een terechte uitslag volgens insiders al was Bon Boys in de 2e helft de bovenliggende partij. Bon Boys, dat met maar liefst 8 punten voorsprong koploper is in de 3e klasse C met slechts 1 nederlaag en 2 gelijke spelen speelt de eerstvolgende wedstrijd op 5 maart tegen de nummer twee DCS uit Zevenaar.

hoekstra

Rene Hoekstra