Wedstrijdverslagen

Effectief De Tukkers houdt matig WVV op gelijkspel: 2-2
maandag, 06 februari 2017 13:29

Effectief De Tukkers houdt matig WVV op gelijkspel: 2-2

Bij beide teams leek de teleurstelling na afloop te overheersen, toen scheidsrechter Hofman voor de laatste maal op de fluit blies in het duel WVV´34 – De Tukkers. WVV’34 omdat het slechts twee echte kansen tegen kreeg, die allebei werden afgerond, en de Albergenaren omdat ze in het slot van de wedstrijd een voorsprong weg hadden gegeven.Voor rust was er echter maar één ploeg die aanspraak maakte op een voorsprong, dat waren de groengelen. Vele aanvallen werden omgezet in diverse grote kansen, maar geen van de aanvallers, gebroeders Jaafil en Tom ten Breteler, wisten deze om te zetten in een doelpunt. Laatstgenoemde stond overigens al het gehele seizoen droog, dit ondanks zijn tomeloze inzet. Tot de 32e minuut, Tom ten Breteler was de Albergse verdedigers even te snel af en opende de score geheel volgens de spelverhouding, 1-0. WVV’34 leek op rozen te zitten, maar de gasten kwamen na rust anders uit de kleedkamer dan dat ze erin gingen.

WVV’34 lag na de thee te slapen en binnen enkele minuten in het tweede bedrijf kon Wouter Assink vissen. Matig verdedigend werk en daarentegen een scherpe aanvaller uit Albergen resulteerde in de gelijkmaker. De Tukkers rook bloed en na een uur spelen bereikte een hoge diepetepass door het centrum de spits, die feilloos aannamen en snoeihard binnenschoot, 2-1.De Tukkers trok zich vervolgens volledig terug op eigen helft, waarop WVV’34 het spel moest maken. Dit lukte zeer matig, waardoor vooral Remi Leferink keer op keer de spitsen probeerde te bereiken met hoge ballen. De vleugelaanvallers Jaafil werden weinig in stelling gebracht en alles werd in de zogenoemde ‘trechter’ gegooid. De Tukkers verdedigden met succes de 2-1 voorsprong. Tot de 85e minuut: aanvoerder Tom ten Breteler werd in de 16 opnieuw in stelling gebracht en hij nam vervolgens zijn ploeg bij de hand, hij stelde het punt veilig met zijn tweede ttreffer. Toch was er na afloop frustratie bij WVV’34. Weinig weggeven en toch gelijk spelen.

Lichtpuntje was de comeback van Gijs Pierik, hij maakte vanochtend al minuten bij het 2e en viel zo’n 10 minuten voor tijd in.

© 2017 WVV'34. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken