vv Oldenzaal mazzelt in Hengevelde
zondag, 11 december 2016 16:40

vv Oldenzaal mazzelt in Hengevelde

Met de 0-0 eindstand zal vv Oldenzaal tevreden naar de Hanzestad terugkeren. Al in de openingsfase van de wedstrijd hadden de groen gelen mogelijkheden die in goede doen zekerheitjes waren geweest. “Zie könt geen goals maken” was dan ook een veel gehoorde kreet vanmiddag op het sportpark Rupertserve. Hamoudi Jaafil en Bas Assink in de eerste 10 minuten stonden oog in oog met de doelman van Oldenzaal maar de brilstand bleef ongewijzigd. WVV’34 had 90 minuten een veldoverwicht, gaf nagenoeg niets weg en moet toch genoegen nemen met een punt. In de laatste 15 minuten werd er nog aanvallend gewisseld door het inbrengen van Mahmoud Jaafil en Jesse Beukert.

Dat leverde ook enkele goede mogelijkheden op met onder andere Stan Aarnink die de paal raakte en Wouter Horstink die vrij voor de keeper naast schoot. Doelverdediger Wouter Assink:”We hebben ze de hele wedstrijd bij de strot gehad goeie mogelijkheden gekregen. Op 2 vrije trappen en een balletje die ik over de lat moest tikken na hebben ze niks gecreëerd!” Martijn Baas:”We creëren genoeg kansen, daar ligt het niet aan. De afronding laat te wensen over, dat kan en moet beter. Zelf weinig weg gegeven, maar voor hetzelfde geldt waait de bal de laatste minuten nog binnen met hun vrije trap!”

Supporters waren van mening dat aanvaller Tom ten Breteler bij balbezit tegenstander te ver inzakte op eigen helft waardoor het een stuk moeilijker werd om snel om te schakelen.

Het verschil op de ranglijst tussen vv Oldenzaal en WVV’34 blijft nu gehandhaafd op 6 punten. WVV gaat als 12 de winterstop in.

De eerstvolgende wedstrijd is op 29 januari uit naar NEO uit Borne.