WVV'34 WINT MET 5-2 VAN BUURMAN TWENTHE GOOR
maandag, 30 januari 2017 19:14

WVV'34 WINT MET 5-2 VAN BUURMAN TWENTHE GOOR

WVV'34 heeft vandaag zelfvertrouwen getankt met een 5-2 overwinning op buurman Twenthe Goor. Na een turbulente openingsfase waar de groen gelen twee keer werden weg gecounterd na balverlies op het middenveld, pakte WVV'34 de draad op. Voor rust waren het Thijs Assink die na een fraaie actie van Hamoudi Jaafil van dichtbij afrondde en Stan Aarnink die de ruststand op 2-2 bepaalden. Na rust was het enkel WVV'34 dat de klok sloeg. Met twee doelpunten van de uitstekend ingevallen Mahmoud Jaafil mocht Twenthe de handen dichtknijpen met de 5-2 eindstand, de kansen om verder uit te lopen bleven echter onbenut. In de laatste minuut benutte Hamoudi Jaafil nog een strafschop na een overtreding op aanvaller Tom ten Breteler.

twne3