WVV JO11-1 start met een verdiende overwinning in de 1e klasse!
zondag, 23 september 2018 12:06

WVV JO11-1 start met een verdiende overwinning in de 1e klasse!

Vandaag de aftrap van de competitie. We mochten naar Neede dat alle 3 bekerwedstrijden dik had gewonnen. We hebben afgesproken dat we fanatiek gaan starten. We hadden Neede gelijk onder zware druk en hadden in de 1e 10 minuten met goed voetbal zeker 3 goede kansen. Maud Koster bouwde mooi op van achteruit via Luuk, Kris en Mick op het middenveld. Nout was balvast voorin. Daarna werd het een periode wat rommeliger. We kwamen wel op 0-1 via een eigen doelpunt na een prima corner van de sterk spelende Kris Raanhuis. Daarna kregen we wat ongelukkig de 1-1 tegen. Nout Vogt maakte een prima actie en schoot de bal van afstand zuiver in de hoek 1-2. Neede scoorde vrij snel weer de gelijkmaker. We waren beter maar niet gelukkig in de afwerking.

In de pauze hebben we elkaar opgepept en pakten we het de 2e helft beter op. Mick Nijhuis schoot na een prima passje van Luuk ten Breteler de 2-3 binnen. Een corner werd bijna binnengekopt door ons en uiteindelijk door een speler van Neede gescoord 2-4. Mick haalde vanaf 20 meter hard uit voor de 2-5. Sepp Workel maakte na een prima 2e helft de 2-6. Tess Doeschot keepte een goede partij. Wout Huisstede en Mats Aschert speelden achterin een prima wedstrijd waarbij ze veel opkwamen en verdedigend niks weggaven.