Nieuws

Welpjes openen het nieuwe kunstgrasveld!
zaterdag, 21 april 2018 15:54

Welpjes openen het nieuwe kunstgrasveld!

Vanmorgen was de 1e bijeenkomst van het welpjesvoetbal op het nieuwe kunstgrasveld. De ongeveer 20 welpjes hadden de hele week al uitgekeken naar het welpjesvoetbal en ze hadden dubbel geluk, want ze mochten vanmorgen ook het nieuwe kunstgrasveld openen! 

Maurice Workel deed als voorzitter een woordje en de welpjes konden niet wachten om door het gespande lint te gaan en het nieuwe kunstgrasveld officieel te openen, waarna het kunstgrasveld voortaan voor de welpjes, maar uiteraard ook voor andere voetbalteams gebruikt kan worden. 

Onder leiding van Niels Spekreijse en Dennis Groothold en onder het toeziend oog van de ouders, de buurt en andere belangstellenden mochten de welpjes dan eindelijk een bal pakken en door middel van allerlei spelletjes en opdrachten konden ze kennis maken met bal en spel. Het was best warm, maar dat maakten de welpjes niets uit, vol overgave en met rode koppies waren ze aan het werk en na 45 minuten waren de meeste welpjes dan ook best moe en na nog een glaasje ranja in de kantine, gingen ze moe maar voldaan naar huis. Op naar de 2e bijeenkomt volgende week! 

 

 

 

 

© 2017 WVV'34. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken