Nieuws

WVV'34 zondag tegen Markelo
donderdag, 19 april 2018 20:49

WVV'34 zondag tegen Markelo

Zondag spelen de Groen-gelen tegen Markelo. In de vorige wedstrijd bewees WVV zichzelf een goede dienst, door zelf te winnen van Markelo door het verlies van EMOS werd WVV’34 de nieuwe koploper. Was het makkelijke wedstrijd in Markelo, nee zeer zeker niet het was billen knijpen de laatste twintig minuten deze fysiek sterke ploeg uit Markelo is moeilijk te bespelen.

anne de jongSC Markelo is bezig met een wat wisselende prestatie reeks trainer Anne de Jong weet het ook niet meer. Met 6-4 verliezen van Bentelo, met 5-2 verliezen van R Zwart, met 1-1 gelijk spelen tegen EMOS !!, 5-2 verlies tegen BSC, 2-0 verlies tegen UDI en dan afgelopen zondag met 3-0 verliezen tegen Buurse wat betekend een punt uit zes wedstrijden. Voor trainer de Jong zal dit ‘pijn’ doen, hoe zal de spelersgroep gaan reageren als ze weten dat ze zondag tegen de koploper uit Hengevelde moeten spelen, het zal beter moeten dan de laatste weken anders zakt men nog verder weg in het rechter rijtje.

WVV’34 doet wat het moet doen, winnen. Winnen om kampioen te gaan worden in 4B, tenminste daar gaat het op lijken. Ook BSC Unisson moest aan de scoringsdrift van de WVV-ers geloven, bij de rust nog de 0-0 op het scorebord maar in de tweede helft werd er al snel twee maal gescoord door de groen-gelen. De uiteindelijke winst van 3-1 was dan ook verdiend. Als je denkt WVV, nu nog even de punten pakken van Markelo dan komt het niet goed, de Markeloers zijn met een slechte serie bezig en daar willen zij wat aan gaan doen….. wees alert wees van meet of aan feller dan Markelo anders krijgen we een zeer moeilijke wedstrijd tegen de fysiek sterke en grote kerels uit Markelo, we zullen het zien zondag op sportpark Ruperts erve.

Belangrijke weken gaan er komen voor WVV en Hengevelde, weken waarbij we zelfs scenario’s kunnen bedenken waarbij we tussentijds zomaar ineens kampioen zouden kunnen worden zonder zelf te spelen. Na Markelo speelt WVV op 6 mei uit tegen TVO, tussentijds spelen EMOS en GFC ( 22/4 en 29/4) competitie en inhaalwedstrijden die belangrijk zijn voor de titelrace. Bij een gelijke eindstand is ook het doelsaldo bepalend - geen beslissingswedstrijd meer - kun je ook nog meenemen in een bepaald scenario, ik zou zeggen WVV blijf nu maar gewoon zelf winnen en vergeet de scenario’s dan wordt je vanzelf de kampioen, zondag eerst SC Markelo. Op donderdag 19/4 waren er een drietal wedstrijden; TVO-Enter SV 3-1, EMOS-Hector 0-2 en GFC-Diepenheim 2-0.

Hopelijk weten ook onze supporters weer de weg naar sportpark Ruperts Erve te vinden om WVV’34 te ondersteunen. De aanvang is om 14:00 uur, scheidsrechter is dhr Simmelink.
Stand per 19/4.....


IMG 0789 

© 2017 WVV'34. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken