Nieuws

WVV'34 zondag naar BSC Unisson
vrijdag, 13 april 2018 10:17

WVV'34 zondag naar BSC Unisson

Zondag 15 april moeten de groen-gelen op bezoek bij BSC Unisson. In het vorige duel wist WVV met 3-1 te winnen, gezien de eerste helft was dit een terechte overwinning maar in de tweede helft had BSC Unisson best wat meer verdiend er werden nog kansen gecreëerd om zelfs de 2-2 te maken. Uiteindelijk scoorde WVV uit een counter de 3-1 wat tevens de eindstand was.

beltBSC Unisson doet lekker mee in het linker rijtje, geen degradatie zorgen zelfs nog de mogelijkheid mee te gaan doen voor de nacompetitie ook de huidige vierde plaats is hierin belangrijk. De ploeg van Rene Belt pakt de nodige punten, Belt weet wat zijn ploeg kan grote overwinningen op Markelo en FC Aramea  zegt genoeg. Afgelopen zondag werd er in een niet al te beste wedstrijd wat gelukkig gewonnen van het geplaagde SV Enter. Zondag tegen de koploper in 4B, maar eens kijken wat de ploeg uit Boekelo ons laat zien.

WVV’34 deed zelf goede zaken en wint ook de moeilijke uitwedstrijd in Delden tegen vv Rood Zwart. Het eerste half uur herkende zich door een zeer fel spelend Rood Zwart, een fase waarin de Deldenaren best wat meer hadden verdiend maar niet Rood Zwart scoorde maar de groen-gelen. Het vele publiek kon genieten van de wedstrijd, van de strijd die beide teams op de mat lagen. De ploeg van Roy Workel boekte een belangrijke winst, zondag naar Boekelo waar de ploeg van Rene Belt op ons wacht. Ook nu weer een zware uitwedstrijd tegen een ploeg die hoog op de ranglijst staat en het ons lastig kan gaan maken.

Spelers en begeleiding van WVV’34 1, succes voor komende zondag. De wedstrijd op sportpark de Zweede zal om 14.00 uur aanvangen. Scheidsrechter is dhr Oude Wolcherink.

© 2017 WVV'34. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken