Nieuws

Donderdag Rood Zwart - WVV'34
maandag, 09 april 2018 21:43

Donderdag Rood Zwart - WVV'34

Donderdag 12 april spelen de groen-gelen in Delden tegen Rood Zwart. In het vorige duel maakte Hamoudi Jaafil in blessuretijd de winnende treffer, 2-1. Er werd gestreden om elke meter kansen werden er om zeep geholpen uiteindelijk stapte WVV met een verdiende zege van het veld. Jarenlang praten, tekenen, rekenen, werken en soms ook ploeteren het  Noaberhoes, wie het nog niet heeft gezien dit prachtige nieuwe onderkomen van vv Rood Zwart donderdag komen kijken naar deze prachtige accommodatie petje af voor al die vrijwilligers.

doktersNiet alleen trainer Remko Dokter  had gehoopt op een betere eerste seizoenshelft, maar ook de vele Rood Zwarter ’s hadden gehoopt minimaal bij de eerste vier te staan. Een uitschieter was de wedstrijd tegen EMOS nu wel een fel spelend Rood Zwart wat resulteerde in een overwinning op de toenmalige koploper EMOS. Dan lees je “Rood Zwart krijgt dik pak slaag bij GFC” geen goede start direct na de winterstop. Maar de laatste weken vind Rood Zwart de weg omhoog, het gaat met Rood Zwart ineens voorspoedig als je uit de laatste  vijf wedstrijden dertien punten weet te vergaren  dan weet je dat de Deldenaren in topvorm verkeren. Tegen  TVO  afgelopen zondag moesten beide ploegen met een punt genoegen nemen. Nu kan het dus wel, Rood Zwart is met een zeer goede reeks bezig en verkeerd in topvorm. Kan de ploeg van Dokter donderdag tegen WVV ook presteren zoals we dat de laatste weken hebben gezien…..

Ja en dan WVV, de topper in 4B werd er gespeeld het GFC waar we toch een beetje bang voor waren viel danig tegen, WVV was de bovenliggende ploeg en won verdiend met 2-0. Twaalf punten voorsprong op de naaste belagers GFC en EMOS zegt nog niets over het kampioen worden we zijn er nog niet, de groen-gelen spelen nog zes uitwedstrijden en twee thuis wedstrijden en hierin kan nog van alles gebeuren. Voor trainer Roy Workel en zijn spelers zal voor donderdag een ding duidelijk moeten zijn, neem direct initiatief, hij zal tegen een zeer getergd Rood Zwart moeten spelen. Een pak slaag van de groen gelen zal men op sportpark de Scheetheuvel niet accepteren. WVV’34 pas op, Rood Zwart zal het ons zeer moeilijk gaan maken.

We rekenen ook donderdagavond weer op onze supporters, die om 19.30uur scheidsrechter Smit  de wedstrijd zien afblazen op Sportpark De Scheetheuvel.

© 2017 WVV'34. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken