Nieuws

Topduel in 4B.... WVV'34 speelt tegen GFC.
donderdag, 05 april 2018 22:17

Topduel in 4B.... WVV'34 speelt tegen GFC.

WVV’34 speelt komende zondag het topduel in 4B tegen GFC. De groen-gelen wisten in het vorige duel niet tot scoren te komen, een droge knal net buiten de zestien, was voor GFC voldoende voor de volle winst. GFC speelde feller, WVV was even de weg kwijt, maar wist in een betere tweede helft niet tot scoren te komen.

lammertinkGFC is de ploeg die ook tot op de laatste speeldag mee zal doen om het kampioenschap in 4B. De ploeg van trainer Romano Lammertink weet dat het belangrijk zal zijn om tegen WVV’34 in ieder geval niet te verliezen, verlies betekend twaalf punten minder dan WVV de Gorenaren hebben daarentegen nog wel twee inhaalduels te gaan. Tegen laagvlieger FC Aramea werden er dure punten gemorst in de titelstrijd. GFC  kan zondag de titelkansen in eigen hand houden door gewoon te winnen in Hengevelde van WVV’34, dit wordt een spannend duel.

WVV ’34 kroop  tegen SV Hector ineens door het oog van de naald toen tien minuten voor het einde van de wedstrijd een speler van Hector in een èèn  op èèn situatie miste. De groen-gelen hadden mazzel in deze fase van de wedstrijd waarbij overigens gezegd kan worden dat WVV plichtmatig speelde en verdiend won van laagvlieger Hector. Zondag de topper in 4B, GFC zal er alles aan doen om het WVV lastig te maken en de drie punten mee te nemen, de klasse topscores van beide ploegen  - Tim Wassing en Tom ten Breteler - zijn zondag te bewonderen op sportpark Ruperts Erve. Kan trainer Roy Workel en zijn secondanten de spelersgroep dusdanig motiveren dat WVV de volle buit pakt, drie punten dat zal belangrijk zijn voor het verdere verloop van de competitie. Er zijn nog drie titels weg te geven, twee periode titels en de kampioenstitel…..  donderdag 12 april speelt WVV alweer de inhaal tegen het Rood Zwart dat in topvorm verkeerd. Selectie WVV’34 succes in de komende weken waarbij belangrijke wedstrijden op het programma staan.

WVV supporters kom 8 april massaal naar sportpark Ruperts Erve, kom onze jongens aanmoedigen in deze belangrijke wedstrijd. Aanvang van deze wedstrijs 14.00uur, scheidsrechter is dhr Wiegerink.

© 2017 WVV'34. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken