Nieuws

Perfecte weersomstandigheden bij Twenteland Eieren paasmix-toernooi JO11 afgelopen zaterdag!
dinsdag, 03 april 2018 13:18

Perfecte weersomstandigheden bij Twenteland Eieren paasmix-toernooi JO11 afgelopen zaterdag!

De weersomstandigheden waren afgelopen zaterdag perfect voor een onderling toernooi van de JO11 teams, een nat veld met een heerlijke voorjaarszon op het kunstgras van sportpark Rupert's Erve.

Tijdens de training vorige week dinsdag werden alle J011 teams helaas ook geconfronteerd met tragisch nieuws, het overlijden van WVV'34 speler Ard ten Heggeler. Voorafgaand aan dit mix-toernooi stonden de jonge spelers en hun leiders daarom gezamenlijk rond de middencirkel voor een indrukwekkende 1 minuut stilte.

 

Bijna alle spelers van de teams JO11-1 t/m JO11-4 deden mee aan het toernooi, zij werden gelijkwaardig verdeeld over 4 teams. Ook de leiders werden gemixt en per 2 bij een team geplaatst. Zowel in als langs het veld leverde dit mooie combinaties op. Door het mixen van de spelers waren de automatismen van het eigen team weg, maar er werden al snel duidelijke taken gegeven door de leiders. Die instructies werden meteen opgepikt, want vanaf minuut 1 werd er fantiek en fel gestreden voor elke bal. Er werd goed samengespeeld, eenieder kreeg de bal ongeacht zijn of haar niveau. Alle 6 wedstrijden van 20 minuten werden geleid door 2 spelers uit JO17: Jorg Wegereef en Thijs ten Heggeler. Zij maakten verdienstelijk hun eerste stappen als scheidsrechter voor WVV '34. Top gedaan jongens, bedankt!

Na afloop konden de spelers, leiders, aanwezige ouders en andere supporters genieten van de heerlijke eieren, gesponsord door de familie Wegdam van Twenteland Eieren waarna de prijsuitreiking volgde door niemand minder dan de aanvoerder, spits en topscorer van WVV'34 1 Tom ten Breteler. Voor de 2e, 3e en 4e plaats kwamen de aanvoerders van elk team naar voren voor een troostprijs.

Team 2 (Wes, Stijn, Sepp B., Sven, Mika, Tim M., Yme en Lars) zijn de uiteindelijke winnaars geworden, zij werden tijdens het toernooi begeleid door Jos Nijhuis en Remco Huisstede. Er werd nog gezellig nagepraat over de goed verlopen ochtend en het toernooi, dat volgend jaar misschien (en hopelijk!) wel herhaald zal worden.

© 2017 WVV'34. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken