Nieuws

WVV'34 zondag thuis tegen SV Hector
donderdag, 29 maart 2018 17:53

WVV'34 zondag thuis tegen SV Hector

Zondag 1 april spelen de groen –gelen thuis tegen Hector. In het vorige duel was duidelijk te constateren dat WVV’34 een maatje te groot was voor Hector. WVV kende in deze wedstrijd weinig problemen, in de openingsfase wist Hector nog aardig stand te houden,  maar een 3-0 winst voor WVV wist men niet te voorkomen.

dijkstraDe ploeg van trainer Mark Dijkstra heeft het lastig er worden weinig punten behaald wat ook blijkt uit de stand. Van de vijftien wedstrijden werden er twee in winst omgezet. Hector zal moeten proberen Enter en Diepenheim onder zich houden, FC Aramea heeft al achttien wedstrijden gespeeld zodat de inhaalduels zeer bepalend gaan worden.  In een leuke en aantrekkelijk duel wisten TVO en Hector afgelopen zondag niet tot scoren te komen, de punten werden gedeeld waarbij beide ploegen tevreden waren. Wat zal Hector doen tegen WVV'34, elke tegenstander ook Hector zal graag wat punten meenemen uit Hengevelde, zondag gaan we zien waar Hector toe in staat is.

De ploeg van Roy Workel kende weinig problemen in Diepenheim. Op een niet al te beste speelmat werd er bij vlagen ook nog best aardig gecombineerd ook al wast dat lastig op dat hobbelige veld. Mooie doelpunten werden er gemaakt, er staat op dit moment een ijzersterke verdediging die nagenoeg niets weggeeft, vv Diepenheim was eigenlijk niet bij machte kansen te creëren. WVV speelt zondag tegen Hector, GFC speelt thuis tegen FC Aramea op papier moeten beide ploegen gewoon weer voor de drie punten gaan. Maar ook Hector zal zich niet zo gewonnen geven en vecht, om weg te komen bij die degradatie plekken. Zondag acht april spelen de groen-gelen thuis tegen GFC, de uitslag van deze wedstrijd zal zeker nog niet bepalen wie zo mogelijk de titel in 4B gaat veroveren. Er zijn nog tien wedstrijden te gaan voor WVV’34, zondag maar eens eerst de volle buit pakken tegen SV Hector, en dan zien we wel verder.

Supporters laat je zien zondagmiddag ook al is het de 1e Paasdag. De wedstrijd begint on 14.00 en de scheidsrechter is dhr ter Huerne.

© 2017 WVV'34. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken