Nieuws

WVV'34 zondag uit naar vv Diepenheim
donderdag, 22 maart 2018 19:01

WVV'34 zondag uit naar vv Diepenheim

De groen-gelen gaan zondag op bezoek bij vv Diepenheim. Ternauwernood werden de drie punten in het vorige duel -  in 88ste minuut de 2-1 - binnengesleept. Het was geen beste wedstrijd in Hengevelde, een slordig WVV met veel balverlies, met name in de eerste helft was het tempo te laag. Het geluk was dat WVV zelf weinig weggaf  zodat de punten verdiend in Hengevelde konden blijven.

koopZoals de stand nu weergeeft zal vv Diepenheim samen met Enter en Hector moeten uitvechten wie er na de 5e klasse zal degraderen, vooraf wist Diepenheim dat het een loodzwaar seizoen zou worden. vv Diepenheim heeft dit seizoen zeven maal gelijk gespeeld en moet nog steeds wachten op de eerste overwinning. Voor trainer Christian Koop een lastige opgave om de spelersgroep elke zondag scherp te krijgen, wat kunnen de groen-gelen verwachten van de ploeg uit Diepenheim waar zondag op natuurgras wordt gespeeld.

Na een fantastische reeks van overwinningen was het dan afgelopen zondag, waar de eerste punten moesten worden ingeleverd tegen een best aardig voetballend UDI. UDI pakte verdiend een punt van de koploper waarin de harde wind veel invloed had op het verloop van de wedstrijd. Dure verliespunten voor WVV’34 in de strijd om de titel in 4B. Het zal voor WVV een lastige uitwedstrijd worden daar in Diepenheim, ook GFC heeft bij Diepenheim punten gemorst. De ploeg van Roy Workel zal dan ook scherp moeten zijn en zeer zeker moeten oppassen voor het onderschatten van het  laag geklasseerde vv Diepenheim.

Zondag zal er ongetwijfeld een gemotiveerd WVV’34 aan de start verschijnen. Supporters van WVV’34 komt allen, ……… de wedstrijd wordt om 14.00 uur gespeeld op sportpark De Koppel. Scheidsrechter is dhr ……...

© 2017 WVV'34. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken